• Tüm Türkiye'ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizle.

THY CRM Sonrası Kurul

merhaba ekimde başlamıştım 4 kasımda ilk crm’e girdim. retestte her şey aynıydı sadece oyunda bazı kurallar ve içerik farklıydı. retest sürecinde hem kaynak araştırmaları yaptım ilk crm mülakatında yaptığım hataların zaten farkındaydım ikincisinde bunlara dikkat ettim
Merhaba hocam. Öncelikle tebrikler ve kalan sürecinizde başarılar. Ben de CRM retest olarak sorayım. Retest hangi kaaynakları araştırdınız. Okuyup önerebileceğiniz bir kaynak var mıdır ? Danışmanlık aldınız mı önerir misiniz

merhaba ekimde başlamıştım 4 kasımda ilk crm’e girdim. retestte her şey aynıydı sadece oyunda bazı kurallar ve içerik farklıydı. retest sürecinde hem kaynak araştırmaları yaptım ilk crm mülakatında yaptığım hataların zaten farkındaydım ikincisinde bunlara dikkat ettim
Aklıma gelmişken şunu da sorabilir miyim, ilk crm in birebir kısmında anlattığımız anıları, retest crm de tekrar anlatmak olumsuzluk yaratır mı bu konuda bir bilginiz var mı,

Son düzenleme:
Merhaba hocam. Öncelikle tebrikler ve kalan sürecinizde başarılar. Ben de CRM retest olarak sorayım. Retest hangi kaaynakları araştırdınız. Okuyup önerebileceğiniz bir kaynak var mıdır ? Danışmanlık aldınız mı önerir misiniz

Aklıma gelmişken şunu da sorabilir miyim, ilk crm in birebir kısmında anlattığımız anıları, retest crm de tekrar anlatmak olumsuzluk yaratır mı bu konuda bir bilginiz var mı,
Merhaba çok teşekkür ederim. Evet tek seanslık bir danışmanlık aldım, isim vermek yasak olduğu için sanırım podcasti olan kaptanımız diyebilirim. Onun dışında havacılık ve uzay psikolojisi kitabını okuyup, danışmanlıkta aldığım geribildirimler üzerinden neleri daha iyi yapabilirdim, hangi noktalar hangi crm bileşenlerine tersti gibi düşünerek hazırlandım.

Diğer sorunuz için bir şey diyemeyeceğim açıkçası ama zaten sorulan sorular aynı olmayacaktır. O sebeple aynı anıları anlatabilir misiniz emin değilim. Bana tamamen farklı sorular gelmişti.

Merhaba çok teşekkür ederim. Evet tek seanslık bir danışmanlık aldım, isim vermek yasak olduğu için sanırım podcasti olan kaptanımız diyebilirim. Onun dışında havacılık ve uzay psikolojisi kitabını okuyup, danışmanlıkta aldığım geribildirimler üzerinden neleri daha iyi yapabilirdim, hangi noktalar hangi crm bileşenlerine tersti gibi düşünerek hazırlandım.

Diğer sorunuz için bir şey diyemeyeceğim açıkçası ama zaten sorulan sorular aynı olmayacaktır. O sebeple aynı anıları anlatabilir misiniz emin değilim. Bana tamamen farklı sorular gelmişti.
Teşekkürler 🙏

Hocam daha önceden iş deneyiminiz var mıydı yoksa yeni mezun muydunuz

crm e gireceğim de oyunlar ne tarz, nasıl bir oyun oluyor ve nasıl bir tutum gösterirsem süreç olumlu geçer
Oyun hakkında bilgi paylaşmamak üzere gizlilik sözleşmesi imzalatıyorlar bu sebeple bilgi verilmesi yasak. Monopoly gibi bir oyun düşünebilirsiniz. Tutum konusunda da kimse net bir şey söyleyemez çünkü bu sürecin doğrusu yanlışı yok. CRM bileşenleri üzerine çalışırsanız eğer bu bileşenlerde güçlü ve zayıf olduklarınızı iyi analiz edip olumlu sonuç elde edebilirsiniz. Mülakat konusunda diyebileceğim tek şey kendiniz olun, anda kalın ve dengeli hareket edin. Benim hatalarım genel olarak bunlardı fakat forumda farklı deneyimler paylaşıldı onları da okumanızı öneririm. Başarılar.

Selamlar hocam, öncelikle sizi tebrik eder ve önünüzdeki süreçlerde de başarılar dilerim. CRM retest bir aday olarak size sormak istediğim bir konu var. İlk mülakatınızda genel olarak bir odak problemi yaşadığınızdan ve okuduğunuzu anlayamama probleminden bahsetmişsiniz. Bu konuda ben de ilk mülakatımda problemler yaşadım. Bu konu etrafında, stres seviyenizi kontrol etmek dışında kullandığınız farklı bir yöntem var mıydı veya başka neler tavsiye edebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt