E-Nabız Tanı Sildirme

Zaten bu müracatla ziyaretlerim kısmı silinmiyor mu? Teşekkürler
Hocam şöyle hastalıklarım kısmı ve hastane ziyaretleri kısmında detaylı tanı siliniyor evet ancak ziyaretlerim sekmesinde o tarihte gittiğiniz hastane adı poliklinik adı doktor bilgisi yazıyor

Şöyle yapsak inandırıcı olmaz mı dedem öldü psikiyatriste gittim psikiyatrist hatalı tanı ve ilaç verdi sonra hatasını anlayıp tanıyı sildi üstünede tıbbi bir dille durumu açıklayan bir yazı yazdı bu yazıyıda şirket doktoruna göstersek nasıl olur.Birde tanıyı değiştirme imkanları var mı pilotluk için engel olmayan bir tanı girseler ama ilaçlar gözüküyor o sıkıntılı olabilir

Şöyle yapsak inandırıcı olmaz mı dedem öldü psikiyatriste gittim psikiyatrist hatalı tanı ve ilaç verdi sonra hatasını anlayıp tanıyı sildi üstünede tıbbi bir dille durumu açıklayan bir yazı yazdı bu yazıyıda şirket doktoruna göstersek nasıl olur.Birde tanıyı değiştirme imkanları var mı pilotluk için engel olmayan bir tanı girseler ama ilaçlar gözüküyor o sıkıntılı olabilir
Sen doktor olsan inanır mısın? Önce bunu sormak lazım bence.

Sen doktor olsan inanır mısın? Önce bunu sormak lazım bence.
Hocam psikiyatrist raporu olmasa inandırıcı olmazdı ama psikiyatrist tıbbi bir dille hatalı tedavi uygulandı diye rapor yazsa bu durumda inandırıcı olabilir.

hiç muayene olmadığım, randevu almadığım bir doktor bana 1 yıllık kırmızı reçeteli ilaç raporu yazmış. Bu gibi haberiniz olmadan rızanız olmadan verilen ilaçlar ve işlenen tanılar için uygun bence tanı sildirme. Daha önce hem kendimde hem de ailemde birçok defa habersiz malzeme ve reçete yazıldı. Tabii bunlar bizim için kullanılmadı bile. Bu gibi durumlara çok dikkat edin derim.

hiç muayene olmadığım, randevu almadığım bir doktor bana 1 yıllık kırmızı reçeteli ilaç raporu yazmış. Bu gibi haberiniz olmadan rızanız olmadan verilen ilaçlar ve işlenen tanılar için uygun bence tanı sildirme. Daha önce hem kendimde hem de ailemde birçok defa habersiz malzeme ve reçete yazıldı. Tabii bunlar bizim için kullanılmadı bile. Bu gibi durumlara çok dikkat edin derim.
Kırmızı reçeteli ilaçlar top nokta ilaçlar muayene olmadan nasıl yazabilir doktor size o kısmı tam anlayamadım açıkcası, bazı tanıların gereksiz yazıldığı doğru ama onlarda da genelde ilaç reçete edilmiyor
Yorumlar birleştirildi:

Bunu daha öncede konuşmuştuk, doktoru ikna ederseniz yazıyı alırsanız hadi Thy doktorunu ikna ettiniz diyelim ilaçlar ne olacak, ayrıca tekrar söylüyorum Thy deki de doktor ve kim bilir kaç aday gördüler bu konularda bizden çok daha tecrübeli olduklarına eminim. Siz istediğiniz şekilde deneyebilirsiniz tabiki ama tüm Bunları yaptığınızda elenmeme garantiniz yok bunu da bilerek girin ve bir nevi yalan söyleyip geçmeye çalışacaksınız, dediğim gibi karşınızdaki de doktor ve sizden çok daha tecrübeli

Son düzenleme:
Arkadaşlar, şahsi görüşüm hiçbir şeyinizi saklamamanızdır. Havacılıktaki kurallar ve yasaklar boşa değildir. Sağlık kriterleri çok zor, evet, ama hepsi bir sebep-sonuç ilişkisine dayalı.

Kırmızı reçeteli ilaçlar top nokta ilaçlar muayene olmadan nasıl yazabilir doktor size o kısmı tam anlayamadım açıkcası, bazı tanıların gereksiz yazıldığı doğru ama onlarda da genelde ilaç reçete edilmiyor
Yorumlar birleştirildi:

Bunu daha öncede konuşmuştuk, doktoru ikna ederseniz yazıyı alırsanız hadi Thy doktorunu ikna ettiniz diyelim ilaçlar ne olacak, ayrıca tekrar söylüyorum Thy deki de doktor ve kim bilir kaç aday gördüler bu konularda bizden çok daha tecrübeli olduklarına eminim. Siz istediğiniz şekilde deneyebilirsiniz tabiki ama tüm Bunları yaptığınızda elenmeme garantiniz yok bunu da bilerek girin ve bir nevi yalan söyleyip geçmeye çalışacaksınız, dediğim gibi karşınızdaki de doktor ve sizden

onu doktora sormak lazım. o departmanda başka bir doktora gitmiştim tabii, ordan bilgilerim alınmıştır. zaten sistemde onlarca psikolojik test ve terapi yapılmış gibi gösterilmiş. ilacı yazmak için sözde sebepler de hazır. zaten olay burda. dikkatli olun derken de bunları kastetmiştim. hangi bölüme muayene olursanız olun malzeme, değerlendirme ve rapor kısmının iyice incelenmesi gerekiyor. bir tanıdığıma kadın doğum uzmanı hastaya vermiş gibi birçok malzeme yazmıştı mesela. ama bu olaylar enabız ilk açıldığında olduğu için o dönemler çok sık yaşandı. tabii benim kırmızı reçete çok uç nokta olduğu için dava açacağım

onu doktora sormak lazım. o departmanda başka bir doktora gitmiştim tabii, ordan bilgilerim alınmıştır. zaten sistemde onlarca psikolojik test ve terapi yapılmış gibi gösterilmiş. ilacı yazmak için sözde sebepler de hazır. zaten olay burda. dikkatli olun derken de bunları kastetmiştim. hangi bölüme muayene olursanız olun malzeme, değerlendirme ve rapor kısmının iyice incelenmesi gerekiyor. bir tanıdığıma kadın doğum uzmanı hastaya vermiş gibi birçok malzeme yazmıştı mesela. ama bu olaylar enabız ilk açıldığında olduğu için o dönemler çok sık yaşandı. tabii benim kırmızı reçete çok uç nokta olduğu için dava açacağım
Kesinlikle dava açın herkes mesleğini düzgün yapmalı insanlar bu tip doktorlar yüzünden mağduriyet yaşıyor sürekli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt