MollyMawk çalışma kaynakları ?

Merhaba, Gencer hocanın Drive linkinde verilen EXCEL pratikleri de işe yarıyor. Gönderdikleri denemelerden farklı olarak gelen soru tipleri ve şekiller (Spatial Orientation) olduğu söyleniyor. Aşağıdaki link içerisinde yer alan dosyaları inceleyebilirsiniz.

Mollymawk Çalışma

Merhaba, Gencer hocanın Drive linkinde verilen EXCEL pratikleri de işe yarıyor. Gönderdikleri denemelerden farklı olarak gelen soru tipleri ve şekiller (Spatial Orientation) olduğu söyleniyor. Aşağıdaki link içerisinde yer alan dosyaları inceleyebilirsiniz.

Mollymawk Çalışma
Meslektaş olduğumuzu farkettim sizinle nasıl iletişim kurabilirim ?

Merhabalar, mollymawk sınavı için çalışma kaynağı olarak uygulamamızdan yararlanabilirsiniz :)
Merhabalar, uygulamayı wındows tabanlı bılgısayarıma ındırdım ve yukledım ama uygulamayı başlatınca "Sistem bileşenleri güncelleniyor" ıletisi altında kalıp hiç bir gelişim göstermiyor. Bu problemi nasıl çözebilirim ?

Merhabalar, uygulamayı wındows tabanlı bılgısayarıma ındırdım ve yukledım ama uygulamayı başlatınca "Sistem bileşenleri güncelleniyor" ıletisi altında kalıp hiç bir gelişim göstermiyor. Bu problemi nasıl çözebilirim ?
Merhabalar Hocam,
Sorunuz için çok teşekkür ederim.

Launcher'ımızdaki bu durumu 28 Mart'ta düzelttik. Silip tekrar yüklemeniz durumunda güzelce çalışacaktır.

Her türlü sorunuz ve destek için her zaman bize tüm kanallardan ulaşabilirsiniz. Yaşadığınız durum devam ederse, web sürümünden çalışmaya devam edebilirsiniz ama bize mutlaka ulaşın.

İyi çalışmalar,
Kerem Hassoy - AvioTest

Hocam, kontrol ettiniz mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt