tryingtobecomeone
Yeni Üye
%25 üzeri alman gerekiyor her modülden inan ki zor bi sınav değil çok rahat halledersiniz.Merhabalar, mollymawk için geçme skorlarını yazabilir misiniz
%25 üzeri alman gerekiyor her modülden inan ki zor bi sınav değil çok rahat halledersiniz.Merhabalar, mollymawk için geçme skorlarını yazabilir misiniz
Benim sürecim devam etmiyor hocam maalesef. Çok şaibeli bir şekilde ben de dahil olmak üzere bütün grubu Videolu Ön Mülakat aşamasında elediler sebep sunmadan. Mollymawk için cidden kasmaya gerek yok çok rahat halledebileceğiniz bir sınav. Asıl önemli olan sonraki aşamalar o kısımlara odaklanmanızı tavsiye ederim.anladım hocam, sizin süreciniz nasıl devam ediyor acaba ?
CRM'den (Psk. Mülakatı) sonra geliyorÜzüldüm hocam geçmiş olsun, bahsettiğiniz videolu ön mülakat mollymawk'dan hemen sonra gelen mi yoksa istanbuldaki Psk. Mülakatına katıldıktan sonra mı geliyor ?
Farklı bir konuda sınıf dolduğu ve alımların 2025de devam edeceği yazıyor, geçen yıl da sınıflarını doldurunca süreci devam edenleri mail atarak elemişler. Böyle bir durum olabilir mi sizce sizin sürecinizdeBenim sürecim devam etmiyor hocam maalesef. Çok şaibeli bir şekilde ben de dahil olmak üzere bütün grubu Videolu Ön Mülakat aşamasında elediler sebep sunmadan. Mollymawk için cidden kasmaya gerek yok çok rahat halledebileceğiniz bir sınav. Asıl önemli olan sonraki aşamalar o kısımlara odaklanmanızı tavsiye ederim.
İlgili konudan yararlanabilirsiniz. Hemen hemen aynıAnladım. Psk. Mülakat hakkında deneyiminiz nasıldı paylaşmak isterseniz eğer ? Diğer firmalarda da süreciniz devam ediyorsa başarılar dilerim tekrar
Videolu ön mülakat aşamasında size ne gibi sorular sordular acaba?Benim sürecim devam etmiyor hocam maalesef. Çok şaibeli bir şekilde ben de dahil olmak üzere bütün grubu Videolu Ön Mülakat aşamasında elediler sebep sunmadan. Mollymawk için cidden kasmaya gerek yok çok rahat halledebileceğiniz bir sınav. Asıl önemli olan sonraki aşamalar o kısımlara odaklanmanızı tavsiye ederim.