Evet bunu biz aslında PACE konumuzda belirttik. Dokunmatik ekran bazı modüllerde hassas değerlendirme için uygun değil. Yanlış yapıyorlar.Açıkcası en azından görevlinin dokunmatik ekrandan kaynaklı bu gecikmenin sınav sonucumuza büyük etkisi olacağını bildirmesi gerektiğini düşünüyorum maalesef.
Haklısınız dokunmatik ekran geleceğini biliyordum fakat elenmeye sebep olacak kadar bir gecikme yaşanmasını beklemiyordum. Forumda bu kadar basit bir modülden kalan kimse okumadım gerçekten çok çokk daha dikkat ederdim fakat yine de olumsuz sonuç gelecek kadar absürd bir ms yapmadığımı düşünüyorum. Aylarca özellikle THY ye çalışıp böyle bir sonuçla karşılaşmak hüsran oldu maalesef. Multitasking vs kalsam daha az üzülürdüm gerçekten. Geçen arkadaşlara başarılar diliyorum. Diğer havayollarını deneyeceğim.Evet bunu biz aslında PACE konumuzda belirttik. Dokunmatik ekran bazı modüllerde hassas değerlendirme için uygun değil. Yanlış yapıyorlar.
Ben olumlu alalı oldukça uzun süre geçti ve son dönemde sıkıntı bu modülde gibi görünüyor, belki bir ortalama durumu varsa dediğiniz gibi söylediklerimin çok bir anlamı olmayabilir (eğer benim grubum kötüydüyse ve ben düşük bir ortalama ile geçtiysem). Ancak yine de fikirlerimi paylaşayım. Benim beklediğimden kötü geçmişti modül, evde sizin de dediğiniz gibi 10-15 ms civarı yaptığım çok oluyordu. Daha belirsiz olanlarda da 170-200 görebiliyordum zaman zaman. Sınavdaki deneme kısmı da buna benzerdi. Tahminimce çok çalıştıysanız too fast durumu sıkıntı yaratıyor olabilir, iyi yanıt vermek adına normalde yaptığınız gibi davranıyorsanız sınav anında hata yapmış olabilirsiniz, geri bildirim olmadığı için bilmek de mümkün değil. Ben evde de dokunmatik ekranla çalışıyordum ve şunu fark ettim, 11 ms gibi yaptığım zamanlarda aslında tahmin ederek, daha nesnelerin teması gerçekleşmeden elinizi ekrana itiyorsunuz, siz basana kadar da zaman geçiyor ve düşük gördüğünüz tepki süresi o aslında. Yani tahmin ederek erken davranmanız tepki sürenizi düşürüyor. Ben bunu bildiğim için istemsizce too fast yapmamak adına daha temkinli yaklaşmıştım, normalde olduğundan azıcık da olsa yavaş ama kesin haraket etmeye çalıştım. Eminim bir çoğu sizlerin de aklına gelmiştir ancak belki başka okuyanlara da fikir verir diye söylemek istedim.Olumlu alan birkaç arkadaş D1 için kendi tecrübesini paylaşabilirse bizim için de faydalı olur aslında
Çok teşekkürlerBen olumlu alalı oldukça uzun süre geçti ve son dönemde sıkıntı bu modülde gibi görünüyor, belki bir ortalama durumu varsa dediğiniz gibi söylediklerimin çok bir anlamı olmayabilir (eğer benim grubum kötüydüyse ve ben düşük bir ortalama ile geçtiysem). Ancak yine de fikirlerimi paylaşayım. Benim beklediğimden kötü geçmişti modül, evde sizin de dediğiniz gibi 10-15 ms civarı yaptığım çok oluyordu. Daha belirsiz olanlarda da 170-200 görebiliyordum zaman zaman. Sınavdaki deneme kısmı da buna benzerdi. Tahminimce çok çalıştıysanız too fast durumu sıkıntı yaratıyor olabilir, iyi yanıt vermek adına normalde yaptığınız gibi davranıyorsanız sınav anında hata yapmış olabilirsiniz, geri bildirim olmadığı için bilmek de mümkün değil. Ben evde de dokunmatik ekranla çalışıyordum ve şunu fark ettim, 11 ms gibi yaptığım zamanlarda aslında tahmin ederek, daha nesnelerin teması gerçekleşmeden elinizi ekrana itiyorsunuz, siz basana kadar da zaman geçiyor ve düşük gördüğünüz tepki süresi o aslında. Yani tahmin ederek erken davranmanız tepki sürenizi düşürüyor. Ben bunu bildiğim için istemsizce too fast yapmamak adına daha temkinli yaklaşmıştım, normalde olduğundan azıcık da olsa yavaş ama kesin haraket etmeye çalıştım. Eminim bir çoğu sizlerin de aklına gelmiştir ancak belki başka okuyanlara da fikir verir diye söylemek istedim.