PACE Sınavı İçin Matematik ve Fizik Kaynakları

diy0jen

Yeni Üye
Herkese selam,

Yaklaşık bir ay sonra PACE sınavına gireceğim ve ufak ufak çalışmalara başladım. Bir süredir matematik çalışıyorum ve şimdi de fiziğe başlayacağım. Ancak dil/sözel çıkışlı olduğum için kaynak bulmada ve eksiklerimi tamamlamada sıkıntılar yaşıyorum. Sizler bu sınavın bilgi modüllerine çalışırken kullandığınız kaynakları ya da kaynak bulma konusunda önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.

Merhaba Admin, çok teşekkür ederim. Daha önce bu entryleri gördüm ve aynı zamanda ATPL'in sorularını da çözüyorum aslında, belirtmeyi unutmuşum. İsteğim birazcık daha konu anlatımı odaklı kaynaklar olması yönünde. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Merhaba Admin, çok teşekkür ederim. Daha önce bu entryleri gördüm ve aynı zamanda ATPL'in sorularını da çözüyorum aslında, belirtmeyi unutmuşum. İsteğim birazcık daha konu anlatımı odaklı kaynaklar olması yönünde. Çok teşekkür ederim tekrardan.
ben de bir dilci olarak matematik ve fizikten geçer not aldım. atpl soruları yeterli olacaktır, özellikle fizikte. fizik için ben özcan aykın'ın ders anlatımlarını ve atpl'deki soru çözümlerini izliyordum. matematikte fena değilim, problemleri çözerim diye fizik kadar çalışmadım ama naçizane tavsiyem (benim gibi trigonometriye vs pek girmeyeceğini düşünerek) problemleri olabildiğince hızlı çözme pratiği yap. sorular oldukça uğraştırıcı. fiziği 8-9 dakikada bitirmiştim ama matematikte son saniyeye kadar ter döktüm, yetmedi zaman.

edit: postun tarihini yeni gördüm :)

ben de bir dilci olarak matematik ve fizikten geçer not aldım. atpl soruları yeterli olacaktır, özellikle fizikte. fizik için ben özcan aykın'ın ders anlatımlarını ve atpl'deki soru çözümlerini izliyordum. matematikte fena değilim, problemleri çözerim diye fizik kadar çalışmadım ama naçizane tavsiyem (benim gibi trigonometriye vs pek girmeyeceğini düşünerek) problemleri olabildiğince hızlı çözme pratiği yap. sorular oldukça uğraştırıcı. fiziği 8-9 dakikada bitirmiştim ama matematikte son saniyeye kadar ter döktüm, yetmedi zaman.

Selamlar, bu konunun tarihi bugün, benim paylaştığım post 21 nisandan kalma uplama olmamış yani :). İyi forumlar

Hocam selam siz matematikten kaç yapmıştınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt