PACE (DLR) THY PACE Sınavı Tarih Bilgisi(Temmuz itibariyle)

Ortalama düzeyde bir sınav bazı sorular için dikkat gerektiriyor tabii. Süre olarak ben hiç sıkıntı yaşamadım normalde ingilizce sınavlarında problem yaşardım. Bu forumda örnek ingilizce sorular paylaşıyorlardı onlara bakabilirsiniz, ben öyle çalıştım. İngilizce seviyeniz B1+ B2 ise kolay geçersiniz. Conditionals, perfect tense, past perfect tense vs. bunlara bakabilirsiniz. Ek olarak listening kısmı kolaydı gerçekten çok kasmanıza gerek yok.

Bildiğim kadarıyla sınava girip geçemezsen ilk hakkın gidiyor. Umarım düşündüğüm gibidir. Bir dönüş alırsanız paylaşırsanız çok iyi olur hepimiz bilgi sahibi oluruz.
attım ama henüz dönüş alamadım birde şimdi sürecin pace sürecine bahanesiz katılım sağlamadığımdan dolayı sürecin sonlandırıldığı maili geldi bu pace e 2 hakkımdan birinin gittiği anlamına mı geliyor anlamadım
geçtiğimiz günlerde tüm katılımcılara bilgilendirme toplantısı yaptılar ve orada benzer bir soru soruldu. sınava girip geçemezseniz hakkınız gidiyor. eğer sınava girmezseniz hakkınızdan düşme olmuyor dendi.

Merhaba arkadaşlar. Tam 10 gün önce ingilizce online testinden olumlu aldım ve pace testi için planlama yapıldığında bilgilendirileceğime dair mail aldım. 10 gün geçmesine rağmen hala bir bilgilendirme yapılmadı. Bilgisi olan ya da aynı durumda olan var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. Tam 10 gün önce ingilizce online testinden olumlu aldım ve pace testi için planlama yapıldığında bilgilendirileceğime dair mail aldım. 10 gün geçmesine rağmen hala bir bilgilendirme yapılmadı. Bilgisi olan ya da aynı durumda olan var mı acaba?
Selamlar, ben 4 Ağustos'ta olumlu dönüş almıştım 11 Ağustos'ta da pace icin randevu seçim maili geldi. Ama tarihler gerçekten çok geç muhtemelen planlamaları ayarlamaya çalışıyorlardır.

Selamlar, ben 4 Ağustos'ta olumlu dönüş almıştım 11 Ağustos'ta da pace icin randevu seçim maili geldi. Ama tarihler gerçekten çok geç muhtemelen planlamaları ayarlamaya çalışıyorlayak

Selamlar, ben 4 Ağustos'ta olumlu dönüş almıştım 11 Ağustos'ta da pace icin randevu seçim maili geldi. Ama tarihler gerçekten çok geç muhtemelen planlamaları ayarlamaya çalışıyorlardır.
yaklaşık 1 hafta sonra atarlar diye bekliyodum ama hala atmadılar mail. ne zamana tarih veriyor?

Merhaba, ben ingilizce online testimin olumlu sonucundan yaklaşık 3 hafta sonra pace sınavı davet maili aldım ama okuduğuma göre diğer adaylara daha erken gelmiş mail, süreç herkes için farklı ilerliyor sanırım

Merhaba, ben ingilizce online testimin olumlu sonucundan yaklaşık 3 hafta sonra pace sınavı davet maili aldım ama okuduğuma göre diğer adaylara daha erken gelmiş mail, süreç herkes için farklı ilerliyor sanırım
Siz hangi tarihte İngilizce'den olumlu almıştınız? Benimle arasında birkaç gün fark olan kişiyle aynı ilerlemişti sürecimiz fakat sonrasındakilerde bir gecikme söz konusu sanırım. Yoğunluk varsa muhtemelen planlama yapması zaman alıyordur.

Siz hangi tarihte İngilizce'den olumlu almıştınız? Benimle arasında birkaç gün fark olan kişiyle aynı ilerlemişti sürecimiz fakat sonrasındakilerde bir gecikme söz konusu sanırım. Yoğunluk varsa muhtemelen planlama yapması zaman alıyordur.
Ben 22 Temmuz'da ingilizceden olumlu mailimi aldım, 11 Ağustos'ta da pace sınavı tarih seçme mailim geldi.

evet öyle muhtemelen. bekliyorum bakalım hala

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt