wp grubuna nereden girebilirim acaba?Merhaba,
Ben de 31 ağustos’da başvurdum, hala dönüş almadım. Whatsapp grubunda da hala dönüş almayanların olduğunu gördüm.
bakınıyorum oraya da teşekkürlerPromotions kısmına düşebiliyor. O kısma da göz atın
Teşekkürler ancak orada yokPromotions kısmına düşebiliyor. O kısma da göz atın
Buradan paylaşmam uygun olmayabilir, dilerseniz mesaj göndereyim.wp grubuna nereden girebilirim acaba?
bekliyorum lütfenTeşekkürler ancak orada yokbu arada Pegasus 2018’deki tek sefer psikiyatri randevusu sebebiyle eleme yapar mı? (tanı anksiyete, e nabızda ilaç yok, başka herhangi bir psikiyatri kaydı yok.) Böyle olup geçen tanıdıklarınız var mıdır acaba? Bir de Pegasus epikriz vs istiyor mu böyle durumlarda?
Buradan paylaşmam uygun olmayabilir, dilerseniz mesaj göndereyim.
dilerseniz mail adresimi yazayım buradan mesaj atmayı bulamadım çünküTeşekkürler ancak orada yokbu arada Pegasus 2018’deki tek sefer psikiyatri randevusu sebebiyle eleme yapar mı? (tanı anksiyete, e nabızda ilaç yok, başka herhangi bir psikiyatri kaydı yok.) Böyle olup geçen tanıdıklarınız var mıdır acaba? Bir de Pegasus epikriz vs istiyor mu böyle durumlarda?
Buradan paylaşmam uygun olmayabilir, dilerseniz mesaj göndereyim.
Merhaba, bana da dönüş yapılmadıMerhaba, tarafıma hala bir dönüş yapılmadı. Acaba dönüş yapılmayan farklı adaylar da var mı?
Aynı durumdayım düzenli spam kutusu dahil bakıyorumMerhaba, tarafıma hala bir dönüş yapılmadı. Acaba dönüş yapılmayan farklı adaylar da var mı?