Pegasus Cadet Kurulu (3 ay erteleme maili alanlar)

Merhaba, bilgilendirme için teşekkürler. Umarım kurul mülakatınız başarıyla geçmiştir.

Kurul sürecine henüz girmemiş adaylar için nasıl bir deneyiminiz oldu? Kurulda tecrübe ettiğiniz süreçten bahsedebilir misiniz?

Ben Kasım ayında SkyTest’e girdim. Olumlu maili geldi. Çoğu kişiye ulaşan en erken 3 ay sonra dönüş yapılacağı yönündeki bilgilendirme maili de ulaştı. Onun dışında herhangi başka bir mail gelmedi.

Kurul bekleyenler için kurul deneyimizi paylaşabilirseniz çok faydalı olacaktır.

Önceliklte teşekkür ederim, olumlu sonuçlandı. Kasım ayında girmiş adaylar şu an çağrılıyor, eli kulağındadır sizin de muhtemelen. Gönderdikleri mailde kurul için tavsiyelerde bulunmuşlar, genel olarak tavsiyelere uydum diyebilirim. Size de başarılar dilerim

Merhaba Ben de 18 Subat tarihinde kurul mulakatina girdim bugun itibariyle de MMPI testi yanlislikla atildi ama hala sonuc ile alakali bir donus olmadi siz de ne durumda ?

Merhaba, MMPI yanlışlıkla atılmıyor. Bana ve diğer olumlu alan arkadaşlarıma da ertesi gün atılmıştı. MMPI sonrası sessizlik de olumlu bir durum, sağlık planlamanız yapıldığında bilgilendirileceksinizdir, tebrik ederim

Önceliklte teşekkür ederim, olumlu sonuçlandı. Kasım ayında girmiş adaylar şu an çağrılıyor, eli kulağındadır sizin de muhtemelen. Gönderdikleri mailde kurul için tavsiyelerde bulunmuşlar, genel olarak tavsiyelere uydum diyebilirim. Size de başarılar dilerim
Merhaba, bende az once Pegasus saglik muayenesi icin mail aldim ama mail iceriginde olumlu sonuclandigina dair bir sey goremedim size de o sekilde mi yapildi.
Tesekkurler

Merhaba, bende az once Pegasus saglik muayenesi icin mail aldim ama mail iceriginde olumlu sonuclandigina dair bir sey goremedim size de o sekilde mi yapildi.
Tesekkurler

Evet bende de o şekilde, muayene tarihiniz nedir acaba? Muhtemelen filo arkadaşı olacağız :)

Merhaba,

Umarim Saglik asamasindan da basarili bir sekilde gecerek olabiliriz :) 26.02 yarina planladilar. Sizin ?

Umarım kolaylıkla geçeriz bu aşamayı da. Benim class 1 sertifikam olduğu için işyeri hekimine muayenem planlandı, yarın gideceğim.

Umarım kolaylıkla geçeriz bu aşamayı da. Benim class 1 sertifikam olduğu için işyeri hekimine muayenem planlandı, yarın gideceğim.
Senin yaptigin gibi yapmak mi daha iyi olurdu acaba ? , birde e nabiz ne kadar gecmis muayeneler bakiliyor?

Senin yaptigin gibi yapmak mi daha iyi olurdu acaba ? , birde e nabiz ne kadar gecmis muayeneler bakiliyor?

Sertifika aynı gün çıktığı için önceden alınıp alınmaması fark yaratmıyor aslında. E nabız konusu için de şu an yorum yapamayacağım, yarın bilgi verebilirim

Sertifika aynı gün çıktığı için önceden alınıp alınmaması fark yaratmıyor aslında. E nabız konusu için de şu an yorum yapamayacağım, yarın bilgi verebilirim
Yarın dan sonra ki süreçlerde bilgilendirme yapmanı bekliyorum. Şimdiden başarılar filoda görüşmek üzere inşallah :)

Merhaba 28 kasimda skytest basarili olduguma dair operasyonel planlamaimzda asgari 3 ay sonraya yapilacaktir maili almistim. 11 Subat tarihinde kurul mulakatina 18 subat olacak sekilde cagirildim. Sonuc bekliyorum.
Skytest'e hangi tarihte girdiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt