Pegasus Cadet Kurulu (3 ay erteleme maili alanlar)

Önceliklte teşekkür ederim, olumlu sonuçlandı. Kasım ayında girmiş adaylar şu an çağrılıyor, eli kulağındadır sizin de muhtemelen. Gönderdikleri mailde kurul için tavsiyelerde bulunmuşlar, genel olarak tavsiyelere uydum diyebilirim. Size de başarılar dilerim
Tebrik ederim @aviatrix, hayırlı olsun, bundan sonrası için de başarılar dilerim.

Kasım ayında SkyTest'e giren adayların bu sıralar kurul daveti aldığını belirtmişsiniz, bu bilgi kesin bilgi midir acaba :)

Bir de tahmini olarak sizin başlayacağınız filo planlamasının hangi tarihte olacağını söylediler mi? Yada sizin dahil olacağınız filonun başlangıç tarihi ile ilgili bir tahmininiz var mı?

Paylaştığınız bilgilendirmeler için teşekkür ederim.

Tebrik ederim @aviatrix, hayırlı olsun, bundan sonrası için de başarılar dilerim.

Kasım ayında SkyTest'e giren adayların bu sıralar kurul daveti aldığını belirtmişsiniz, bu bilgi kesin bilgi midir acaba :)

Bir de tahmini olarak sizin başlayacağınız filo planlamasının hangi tarihte olacağını söylediler mi? Yada sizin dahil olacağınız filonun başlangıç tarihi ile ilgili bir tahmininiz var mı?

Paylaştığınız bilgilendirmeler için teşekkür ederim.

Merhabalar, teşekkür ederim. Gruplarda gördüğüm kadarıyla Kasım adayları davet ediliyor şu an. Filo planlamasıyla ilgili bir fikrim yok henüz.

Umarım kolaylıkla geçeriz bu aşamayı da. Benim class 1 sertifikam olduğu için işyeri hekimine muayenem planlandı, yarın gideceğim.
Merhaba @aviatrix, nasil gecti muayenen benim muayenemide yarina verdiler
-lisansim
-bio foto
-e nabiz ilac doktor ciktilari
-kizamik bilgisi temini

Bunlari vermeye gidicem. Nasil gecti ne soruyorlar ekstra bir sey var mi yine resmi takim mi giymeliyiz?

Aydinlatabilirsen cok sevinirim.

Iyi gunler…

Merhaba @aviatrix, nasil gecti muayenen benim muayenemide yarina verdiler
-lisansim
-bio foto
-e nabiz ilac doktor ciktilari
-kizamik bilgisi temini

Bunlari vermeye gidicem. Nasil gecti ne soruyorlar ekstra bir sey var mi yine resmi takim mi giymeliyiz?

Aydinlatabilirsen cok sevinirim.

Iyi gunler…
Başarılar. Bol su içmeyi unutmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt