Pegasus Geri Dönüş Almadım 2025

KS
H

havadakiler

Yeni Üye
Merhaba,

Pegasus tarafından martta açılan ilana başvurdum, dil belgemi de yükledim. Henüz ne skytest için ne de başka bir konu hakkında mail almadım. Başvuran ve geri dönüş alan var mı? Ya da sürecin zamansal olarak nasıl ilerlediğiyle alakalı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
lokasyon bana da söylemediler spam kutuma bakıyorum devamlı ama şuanlık bir geri dönüş yok, gün içinde atılıcaktır diye düşünüyorum. Neden bu kadar geç atılıyor anlamıyorum il dışından gelenler de oluyor bu sınava
Selam, dönüş alabildiniz mi?

selamlar ben dil belgesi yükledim. 1 hafta kadar önce skytest planlaması için mail geldi yarın sınava gireceğim
Merhabalar, deneyiminizi palaşma şansınız var mı acaba SkyTest ile ilgili rica etsem? DM üzerinden de ulaşabilirsiniz dilerseniz. Çok teşekkürler. @captainzey

Son düzenleme:
Merhabalar, deneyiminizi palaşma şansınız var mı acaba SkyTest ile ilgili rica etsem? DM üzerinden de ulaşabilirsiniz dilerseniz. Çok teşekkürler. @captainzey
Selam, dönüş alabildiniz mi?
Selamlar dün ayjet'te girdim modüllere hakimseniz son modül harici kolay diyebilirim. Kolay derken tabi dikkat istiyor, şahsi fikrim iyi dinlenip gitmek ve full odaklanmak kritik önem taşıyor. Son joystick ile oynanan modülü pratik yapıcak bir platform bulamamıştım ben bununla birlikte biraz zor olduğunu söyleyebilirim çünkü aynı anda ne kadar iş yapabileceğinizi ölçüyor. Sınavlara ara vermeden girdiğiniz için yorgunluk da ayrı bir faktör. Genel anlamda thy kadar zor değildi son modül hariç:)

Selamlar dün ayjet'te girdim modüllere hakimseniz son modül harici kolay diyebilirim. Kolay derken tabi dikkat istiyor, şahsi fikrim iyi dinlenip gitmek ve full odaklanmak kritik önem taşıyor. Son joystick ile oynanan modülü pratik yapıcak bir platform bulamamıştım ben bununla birlikte biraz zor olduğunu söyleyebilirim çünkü aynı anda ne kadar iş yapabileceğinizi ölçüyor. Sınavlara ara vermeden girdiğiniz için yorgunluk da ayrı bir faktör. Genel anlamda thy kadar zor değildi son modül hariç:)
son modülden kastiniz nedir? nasil bir modül?

Selamlar modüllere nasıl ve hangi platformdan çalıştınız ne kadar süre çalıştınız bilgi alabilir miyim teşekkür ederim şiödiden. Ben 25 Martta başvurdum ve hala skytest planlaması bekliyorum. :(

süreç biraz yavaş ilerliyor sanırım başvurudan çok çok uzun süre sonra ingilizce sınav daveti aldım, o sırada ieltsimi almıştım. maile ielts belgemi yükleyerek dönüş yaptım skytest planlaması yapacaklarını bildirdiler yine 3 4 haftadır bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt