teşekkür ediyorum size de başarılar diliyorum hocam. kolaydan başlıyayım, digit spande 3er 3er akılda tutmayı denemiştim ve gayet faydalı bulmuştum. örneğin 3-5-3-8-6-8-3-5-9 şeklindeki şifreyi üçyüzelliüç - sekizyüzaltmışsekiz- üçyüzellidokuz olacak şekilde sınav anında tek tek gelirken kodlayıp hatırlamak daha kolay gelmişti bana.
bu aralar vakit bulsam tüm modüller için yazıcam.
fizik ve matematik için yapılamayacak sorular değillerdi kesinlikle. ben aerotest sorularına bakıp "ooo böyle çıkarsa fulllerim demiştim ve sadece aerotest sorularına ek olarak eski dlr sorularının çözümlerine bakmıştım. olayın mantığını kavramak için. genel olarak fizikte çok işlem yok. temel formülleri ve tanımları bilmek, basit sorulara yorum yapabilmek yeterli. örneğin formüldeki x değeri artarsa y değeri nasıl etkilenir gibi...
matematik için süre kesinlikle yetmiyor. ben 20 soru çözdüğümde geriye 5 dakika kalmıştı gerisi allaha emanet :). aynı şekilde formüllleri bilmek ve yorum yapabilmek yeterli olacaktır. fiziğin aksine aerotestteki matematik sorularına çok az benzerlik vardı. ama çok az.
ben sayısalcı olmama rağmen uzun süredir uzak kalmıştım aerotest hatırlama yardımcı olduğu için benim sınavı geeçmem için yeterli oldu. siz dilcisiniz. sınav konuları belli, oturun türkçesini anlayın, sadece çalışmayın ama bilin yani konuyu. sonra da ingilizcesini çalışın. çünkü ben sınav gerilimiyle bazı terimleri hatırlamakta zorlandım.
umarım yardımı dokunur yazdıklarımın. her şey gönlünüzce olsun

(yazdıklarımda bir hata yanlış veya yazmamam gereken bi'şey varsa uyarın lütfen, ve yazdıklarım benim görüşlerim, bence yani her şey)