SunExpress E-Nabız Kontrolü Var Mı?

selina2

Yeni Üye
Herkese merhaba, Sunexpress sürecinde enabız kontrolü gerçekleştiriliyor mu? Yoksa Class1 almak yeterli mi? Eğer yapılıyorsa, hangi noktalara özellikle dikkat ediliyor? 2019 yılında psikiyatri ziyareti geçirdim ve o dönemde ilaç kullanıyordum. İlaçlardan biri reçetesiz, diğeri ise reçeteli. Ancak anladığım kadarıyla, her ikisi de OKB tanısı için yazılmış oldukça hafif ilaçlar. 6 yıldan fazla bir süre geçti, bu konu üzerine çok takılırlar mı? Merak ettim, ona göre süreci başlatmak istiyorum.

Hocam E-Nabız kontrolü yapılıyor diye biliyorum. Forumda SunExpress'in kabul etmediği hastalıklar için belge olacaktı, onu bulup inceleyebilirsin.
ne kadar detaylı ve ne kadar eskiye gidiyorlar acaba ve tolerans var mı hiç bu konuda yazan görmedim siz biliyor musunuz

ne kadar detaylı ve ne kadar eskiye gidiyorlar acaba ve tolerans var mı hiç bu konuda yazan görmedim siz biliyor musunuz
Merhaba,
Class 1 alırken uçuş hekimleri firma fark etmeksizin e-nabızınızı kontrol ediyorlar diye biliyorum. SUNEXPRESS iş yeri hekimi ise ayrı bir kontrol yapmıyor diye biliyorum. Bir de sağlık konusunda biraz daha esnek olduklarını duyuyorum. Şimdiden sormak isterseniz eğer SUNEXPRESS uçuş hekimliği mail adresini paylaşabilirim.

Hastane dışında detaylı tek bakan yer THY. Onun dışında kimse kendi sistemini açıp senin geçmişine bakmıyor. Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi artık class-1 ilk defa alırken aldığınız hastanedekiler zaten didik didik edip bir sıkıntı varsa not geçiyorlar. O durumda da e-nabıza bakmaya gerek olmuyor genelde şirket tarafında, çünkü yazılan yorum açıkladıkları belgelerde engelse direkt süreç sonlanıyor maalesef.

Hastane dışında detaylı tek bakan yer THY. Onun dışında kimse kendi sistemini açıp senin geçmişine bakmıyor. Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi artık class-1 ilk defa alırken aldığınız hastanedekiler zaten didik didik edip bir sıkıntı varsa not geçiyorlar. O durumda da e-nabıza bakmaya gerek olmuyor genelde şirket tarafında, çünkü yazılan yorum açıkladıkları belgelerde engelse direkt süreç sonlanıyor maalesef.
peki kurula gönderme durumları nedir, mesela doktor tanıdan kurula gönderip oradan olur alırsak buu yinede not olarak düşüyorlar mı ve class1 alabiliyoruz değil mi? ya da direkt elenen hastalıklar vs var mı? bir de sanırım ilk seferde çok sıkı bakılıyor daha sonralar daha rahat d,ye duydum bi bilginiz var mı? çok soru sordum kusura bakmayın

peki kurula gönderme durumları nedir, mesela doktor tanıdan kurula gönderip oradan olur alırsak buu yinede not olarak düşüyorlar mı ve Class-1 alabiliyoruz değil mi? ya da direkt elenen hastalıklar vs var mı? bir de sanırım ilk seferde çok sıkı bakılıyor daha sonralar daha rahat d,ye duydum bi bilginiz var mı? çok soru sordum kusura bakmayın
Class-1 almak zor bir şey değil. Önemli olan raporda ek yorumsuz şekilde temiz bir halde alabilmek. Kurula gönderme diye bir şeyde duymadım şuana kadar. Maksimum duyduğum ek tetkik isteniyor bir sıkıntı varsa ona göre olur veya olmaz deniyor. Ek tetkik ile olur dense bile ek yorum giriliyor hani şu sebepten istedim sonucu şu gibisinden. İşte o noktada inisiyatif şirkete bağlı. Ek yorumları kabul edip alabilir veya ek yorumda yazılanlar bize uygun değil diyip salabilir. Hastanede direkt elenen hastalıklar içinse detayları shgm yönergesinde bulabilirsiniz. Hem forumda hem internette aratırsanız çıkar. Evet ilk seferde çok sıkı her şeye bakılıyor hastanede sonrasında temdit alırken bu kadar detaylı bakılmıyor. Estağfurullah sorun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt