SunExpress MPL Kurul Mülakatı Sonuç

süreç hakkında bi yorum yapabilir misiniz? sizce neden böyle oldu nelere dikkat etmek lazım vs
Bu soruyla ilgili başka bir adayın konusuna geniş çaplı, spesifik bilgiler ve tecrübeler içermeyen bir bilgi paylaştım, onu inceleyebilirsiniz. Direkt olarak yaşadığım tecrübeleri paylaşmamın faydadan çok zararlı olacağına inanıyorum. Başarıla dilerim.
Durumunuza üzülmeyin sizden kaynaklı değildir, ben de acele etmiştim ama alım yapmıyorlar daha çok eğitim dönüyor ikcılara, son filo aralıkta başladı sonraki filo muhtemelen temmuzda başlayacak o zamana kadar elemeye devam edecekler. Instadan takip etmek lazım filoları imza tarihi +7-8 aydan önce yenisi başlamıyor. Geçmiş olsun.
Bu konuya yapabileceğim bir yorum yok. Şunu söyleyebilirim ki, aynı gün mülakata giren aday arkadaşım olumlu dönüş aldı. Herkese başarılar diliyorum.

25 kasımda Mollymawka girdim, 26 kasımda mülakat tarihi için aradılar 9 aralıkta mülakata girdim.
Tesekkurler.
Benimle de yaklasik 3-4 sonra iletisime gectiler. Kurul mulakati oncesinde kisilik envanteri testi icin genel merkeze cagirdilar. Envanter sonucu olumlu olursa kurul mulakatina davet edeceklerini belirttiler. Burada 2 sefer git gel yapmak gerekiyor sonucunuz olumlu olursa. Konuyu takip eden arkadaslar icin bilgilendirme amacli paylasayim.

Tesekkurler.
Benimle de yaklasik 3-4 sonra iletisime gectiler. Kurul mulakati oncesinde kisilik envanteri testi icin genel merkeze cagirdilar. Envanter sonucu olumlu olursa kurul mulakatina davet edeceklerini belirttiler. Burada 2 sefer git gel yapmak gerekiyor sonucunuz olumlu olursa. Konuyu takip eden arkadaslar icin bilgilendirme amacli paylasayim.
Merhaba kurul ve envanter aynı gün yapılmıyor mu

merhaba, sorulan sorulardan özellikle bahsetmek istemiyorum. Neredeyse tamamen ingilizce yapıldı mülakat. Yarı teknik yarı ik-psikolog olarak düşünebilirsiniz. yaklaşık 1 saat sürdü.
Merhaba,
Öncelikle umarım süreciniz olumlu ilerliyordur biraz geç yanıt yazıp rahatsız ediyorun kusura bakmayın.
Mülakat zaten başlı başına stresli bunun üzerine 1 saat boyunca ingilizce konuşmak nasıl etkiledi sizi?İngilizce seviyeniz nasıldı ve 1 saat boyunca sorulan sorulara sağlıklı bir şekilde yanıt verebildiniz mi?Burada çok ağır bir ingilizce mi söz konusu ve ingilizce seviyesi nasıl olmalı geçmek isteyen bir adayın?

Bu soruyla ilgili başka bir adayın konusuna geniş çaplı, spesifik bilgiler ve tecrübeler içermeyen bir bilgi paylaştım, onu inceleyebilirsiniz. Direkt olarak yaşadığım tecrübeleri paylaşmamın faydadan çok zararlı olacağına inanıyorum. Başarıla dilerim.

Bu konuya yapabileceğim bir yorum yok. Şunu söyleyebilirim ki, aynı gün mülakata giren aday arkadaşım olumlu dönüş aldı. Herkese başarılar diliyorum.
Merhabalar. Kurulu olumlu geçen arkadaşlarla toplanıyoruz. Olumlu olan arkadaşınız filoya başladı mı acaba nisanda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt