Teşekkürler peki çoraplar çıkartılıyor mu ben alt sınırdayım da ve 160 çıkmazsa hemen eliyorlar mı bilginiz var mıClass-1 alırken hastanede alıyorlar ekstra olarak şirkette yapılmıyor.
Gördüğüm kadarıyla her hastanede prosedür farklı ama çorap dediğiniz yarım santim bile etkilemez aslında. Eğer boyunuz gerçekten 160 altındaysa her şey bir yana kokpitte bir çok sıkıntı yaşayabilirsiniz. Pedal, görüş, overhead paneller gibi.Teşekkürler peki çoraplar çıkartılıyor mu ben alt sınırdayım da ve 160 çıkmazsa hemen eliyorlar mı bilginiz var mı
Evde ölçümde 158-159 çıkıyor biraz daha nefesle dik durunca 159,5 olabiliyor o yüzden maalesef alt sınıra yakın olduğundan yarım santim bile önemli oluyor. Havayollarında daha kısaların olduğunu biliyorum aslında ama cadetlerde belli bir kriter var Thy eskiden 157 den de alım yapıyordu artık yapmıyor. Sunex’e mail attığımda ne evet ne hayır dedi sizin gibi kokpit içi konfigürasyon önemli diyor ama 1 cm’den elenmek istemiyorum. Tolerans sağlıyorlar mı bunu merak ettim. Diğer şirketler boy konusunda çok katı Sunex biraz daha esnek davranıyor diye okudum.Gördüğüm kadarıyla her hastanede prosedür farklı ama çorap dediğiniz yarım santim bile etkilemez aslında. Eğer boyunuz gerçekten 160 altındaysa her şey bir yana kokpitte bir çok sıkıntı yaşayabilirsiniz. Pedal, görüş, overhead paneller gibi.
Kariyer etkileyecek bir cevap olacağı için yanlış yönlendirmek istemem sizi. Ama çok endişe duyuyorsanız aynı endişeleri içeren bir mail daha atıp sürece ona göre gireceğinizi söyleyebilirsiniz belki.Evde ölçümde 158-159 çıkıyor biraz daha nefesle dik durunca 159,5 olabiliyor o yüzden maalesef alt sınıra yakın olduğundan yarım santim bile önemli oluyor. Havayollarında daha kısaların olduğunu biliyorum aslında ama cadetlerde belli bir kriter var THY eskiden 157 den de alım yapıyordu artık yapmıyor. Sunex’e mail attığımda ne evet ne hayır dedi sizin gibi kokpit içi konfigürasyon önemli diyor ama 1 cm’den elenmek istemiyorum. Tolerans sağlıyorlar mı bunu merak ettim. Diğer şirketler boy konusunda çok katı Sunex biraz daha esnek davranıyor diye okudum.
Teşekkür ederimKariyer etkileyecek bir cevap olacağı için yanlış yönlendirmek istemem sizi. Ama çok endişe duyuyorsanız aynı endişeleri içeren bir mail daha atıp sürece ona göre gireceğinizi söyleyebilirsiniz belki.