SunExpress MPL Kurul Mülakatı Sonuç

Durumunuza üzülmeyin sizden kaynaklı değildir, ben de acele etmiştim ama alım yapmıyorlar daha çok eğitim dönüyor ikcılara, son filo aralıkta başladı sonraki filo muhtemelen temmuzda başlayacak o zamana kadar elemeye devam edecekler. Instadan takip etmek lazım filoları imza tarihi +7-8 aydan önce yenisi başlamıyor. Geçmiş olsun.

Durumunuza üzülmeyin sizden kaynaklı değildir, ben de acele etmiştim ama alım yapmıyorlar daha çok eğitim dönüyor ikcılara, son filo aralıkta başladı sonraki filo muhtemelen temmuzda başlayacak o zamana kadar elemeye devam edecekler. Instadan takip etmek lazım filoları imza tarihi +7-8 aydan önce yenisi başlamıyor. Geçmiş olsun.
Bu dediğiniz doğruysa gerçekten çok üzücü ve demotive edici bir şey. Mülakat ne kadar iyi geçerse geçsin ne kadar güçlü bir aday olursak olalım elenmeye mahkum muyuz öyleyse? Sunexpress retest hakkı da vermiyor.

Bu dediğiniz doğruysa gerçekten çok üzücü ve demotive edici bir şey. Mülakat ne kadar iyi geçerse geçsin ne kadar güçlü bir aday olursak olalım elenmeye mahkum muyuz öyleyse? SunExpress retest hakkı da vermiyor.
Üçüncü gün olumsuz geliyor genelde ama haftasonu diye sarkabilir çok da demoralize olmayın çünkü değmez. Olumlu gelirse ne güzel ama geçmişte mart ve eylülde filo gönderirlerdi ayjete, eraha geçince işler değişti şubatta gönderme ihtimalleri var diye duydum erahta ama tutmadı gibi. Mayıs haziran aylarında filo kurmakla uğraşabilirler ama şu an öyle bir amaçları yok gibi. Geçen sene marttan aralığa kadar ortada uçuş okulu yoktu ama alımlar durmadı.

Alakası yok lütfen insanların motivasyonunu düşürecek şeyler yazmayalım. 3 şirketinde bir çok yeni uçak siparişi varken, her ay bir sürü yeni sipariş teslim edilirken; kim niye aradığı adamı sırf eğitim geç başlayacak diye eleyip kendi ayağına sıksın? Kaldı ki kabul alıp 10-12 ay sonra başlayan tanıdıklarım bile oldu her 3 şirkette. Kimse aradığı mücevheri bulmuşken bırakmaz merak etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt