SunExpress Mollymawk Skorları [REHBER]

Selam arkadaslar sinavi gecmisim 🎉 sizler icin ozet gececegim

oncelikle internette cok fazla bilgi kirliligi var, yazdiklarim fazlasiyla yeterli olacak.

Deneme Sonuclarim(son 5)
Spatial Orientation: 245-250
Working Memory: 80-85
Time Sharing: 2400-2500

Gercek Sinav
Time Sharing (%88)
20 dakika olmasi disinda alistirmalardan pek farkli degil, birkac tane zor sayilabilecek soru geliyor, onlari da bilmiyorsaniz gecebilirsiniz bir etkisi olmaz. Second lowest/highest sorularinda daha az sayili basit ornekler bile geliyor. Bazi sorulari soyleyen kisiler, ve soyleyis bicimleri de farkli, ama hic etkisi olmaz anlasiliyor.

Spatial Orientation (%74)
Inanilmaz bir bolum, internette okuduklarimdan dolayi(zor oldugunu duydum ve 60 sorudan 45 yapmak gerektigini soyluyorlardi) sinav bitene kadar "kaldik ama acaba calissam gecebilir miyim" diye dusunmeme sebep oldu, nasil gectim inanin hic bilmiyorum, denemelerde fulle yakin yapiyordum, ama gercek sinav bambaska, orumcek surekli arka ve asagilarda dolasiyor, ve alistirmalardakinden 1.25/1.5 kat daha hizli, bu yuzden 5-10 alistirmadan fazla yapmanin gercekten bi faydasi olmayabilir, zaten ornekler genelde kendini tekrar ediyor, kendi basiniza zihinden calismaniz daha faydali olacaktir. Ama soyle bir durum var, sadece size degil, herkese zor, tahmin ediyorum ki sorularin dortte birini yaparak bile gecilir.

Working Memory (%73)
12 dk olmasi disinda gercek orneklerden pek farki yok, gelen objeler de denemelerden farkli, fakat birkac tane cozdukten sonra alisiyorsunuz. Fakat bu parti cozerken bi yandan spatialdan kaldigimi dusunuyordum, muhtemelen cok daha yuksek alirdim, siz benim gibi yapmayin :D

Ingilizce ve Matematik partlari alistirmalar ile ayni ve basit, birim donusumleri disinda calismaniza gerek yok. (m, dm, cm, dL etc.)

tl dr: eger muhendislik egitimi aldiysaniz orumcek disinda ekstra calismanizi gerektirecek bir bolum yok :D
Hocam tebrik ederim öncelikle. CadetPRO'dan çalışmış mıydınız hiç? Evetse TS ve SO modülleri hakkında merak ettiklerim var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt