THY Sağlık: Tecrübem ve Gerçekler

evet aldım, dediğim gibi zaten yanlışlıkla eklenmiş bir tanıydı radyolojik görüntüde aksi yönde olmasına rağmen doktor beye ilettim hatası olduğunu neden bunu yaptığını hatırlamadığını iletti. zaten ben askerlik raporu almaya gitmiştim hani tanıyla alakası bile olmayan bir süreçti. tanıyı düzeltebilmesi için hastanenin evrak kayıt kısmına bir dilekçe verdim. doktor bey'de en geç perşembe onay geleceğini o zaman gelmemi söyledi. şimdi yarın sabah gideceğim. umarım düzelir.
hayırlısı olur hocam inşallah. bende de bir yanlış tanı bulunuyor ancak ilgili doktor farklı bir hastaneye geçiş yapmış. süreci nasıl yürütmeliyim bir bilginiz var mı acaba

Arkadaşlar epikriz raporu aynı gün içerisinde alınabiliyor mu? İlgili doktor hastane değiştirmiş, o sebeple sanırım muayene olduğum hastaneye gidip başhekimliğe dilekçe yazmam gerekiyor. Aynı gün içerisnde veriyolar mı epikrizi bilgisi olan var mıdır?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ; bende 2018 yılında anksiyete bozukluğu tanısı konulduğunu farkettim . İlaç sorgulama kısmında herhangi bir ilaç yok ve böyle bi muaneye girdiğimi bile hatırlamıyorum. Aynı tarihte başka doktorlara da tedavi olmuşum dolayısıyla genel bi rapor almaya çalışmışım sanırım. Fakat hiç bi şekilde anksiyete bozukluğu yaşadığımı bundan muzdarip olduğumu düşündüğüm bi dönem olmadı. Bunu düzeltmek mümkün mü ? Bu konuda ne yapabilirim ? Teşekkürler

Arkadaşlar epikriz raporu aynı gün içerisinde alınabiliyor mu? İlgili doktor hastane değiştirmiş, o sebeple sanırım muayene olduğum hastaneye gidip başhekimliğe dilekçe yazmam gerekiyor. Aynı gün içerisnde veriyolar mı epikrizi bilgisi olan var mıdır?
Merhaba, bir bilgi bulabildiniz mi ? Değiştirebildiniz mi ve hangi tanı/hastalık içindi acaba ?

öncelikle sürecinizin olumsuz olmasına çok üzüldüm. Babanız içinde başınız sağlığı diliyorum.

E nabızda benimde "psikiyatrik muayene tanısı" yazıyor. bu sorun teşkil etmiyor mu ? Kafam bu konuda biraz karışık.
hocam selam, sorun oldu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt