THY Sonrası Pegasus İlanına Başvuru

hakoog

Yeni Üye
Herkese Merhabalar,

Bu Ağustos ayında THY'nin PACE testine girdim ve Agility modülünden kalarak retest sürecine girdim. Şuan 6 ayın dolmasına yaklaşık 4.5 ay var. Pegasusun ilanını görünce kaçırmamak adına başvurdum ancak psikometri testine dair biraz muallakta kalmış durumdayım. Pegasusun testi PACE gibi çalışma kaynaklarına kolay ulaşılabilen bir test değil ve bu psikometri testinden de kalırsam bu benim THY'deki 2. psikometrik test hakkımı kaybetmeme neden olur mu ? PACE sınavına tekrar girersem yapabileceğimden eminim ancak CASE sınavı için olumsuz bir durum yaşadığım takdirde bu THY'deki sürecimi etkiler mi ?

Teşekkürler şimdiden

2 şirketin süreci birbirinden tamamen bağımsız ilerliyor. THY'de PACE uygulanırken Pegasus'ta Skytest CASE uygulanıyor. Yani, herhangi bir firmanın süreci direkt olarak diğer firmaları etkilemiyor. Bu konuda içiniz rahat olabilir.

Sorunuzu tam anlayamadım ama Pegasus'un süreciyle THY süreci bambaşka şeyler. Oradan olumsuz almanız diğer tarafı etkilemez, aynı şekilde olumlu almanız da bir şeyi etkilemez

2 şirketin süreci birbirinden tamamen bağımsız ilerliyor. THY'de PACE uygulanırken Pegasus'ta Skytest CASE uygulanıyor. Yani, herhangi bir firmanın süreci direkt olarak diğer firmaları etkilemiyor. Bu konuda içiniz rahat olabilir.
çok teşekkürler

Sorunuzu tam anlayamadım ama Pegasus'un süreciyle THY süreci bambaşka şeyler. Oradan olumsuz almanız diğer tarafı etkilemez, aynı şekilde olumlu almanız da bir şeyi etkilemez
forumda bir yerde firma farketmeksizin retest için toplam iki kez kalma hakkı var gibi bir ifade gördüm ona istinaden yazdım. O entryi aradım gösterebilmek adına şimdi ama bulamadım maalesef.

çok teşekkürler

forumda bir yerde firma farketmeksizin retest için toplam iki kez kalma hakkı var gibi bir ifade gördüm ona istinaden yazdım. O entryi aradım gösterebilmek adına şimdi ama bulamadım maalesef.
Evet her firmanın kendi sürecinde 2 re-test hakkı bulunuyor. Bazı firmalarda 2 hak dolduktan sonra tekrar başvurarak en baştan başlayabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt