Cadetpro Hata

Merhaba,

Cadetpro'da Time Sharing modülünü satın aldım bir süredir çalışıyordum ama bugün açılmadığını farkettim. Giriş sayfasında takılıyor ve yüklenmiyor. Benzer hatayı alan var mı?
Merhabalar,

Hosting kaynaklı bir güncelleme olduğu için kısa bir süre bağlantılarda aksama oldu.
Şuan kontrol ettiğimde bir sorun gözükmüyor. Eğer sizde hala devam ediyorsa, karşılaştığınız soruna dair ekran görüntüsü veya kaydı paylaşabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Merhabalar,

Hosting kaynaklı bir güncelleme olduğu için kısa bir süre bağlantılarda aksama oldu.
Şuan kontrol ettiğimde bir sorun gözükmüyor. Eğer sizde hala devam ediyorsa, karşılaştığınız soruna dair ekran görüntüsü veya kaydı paylaşabilir misiniz ?
Merhaba, düzeldi çok teşekkür ederim

Merhabalar, cadet pro ya giriş esnasında verification code alamıyorum mail adresime gelmiyor. Çok fazla kez denedim. Hatta şifre değiştirdim, şifre için mail geldi. Fakat login için verification code sorunu devam ediyor. Bu konu ile ilgili yardım alabilir miyim?
Merhabalar, sorun çözüldü, tekrar denerseniz mailler iletilecektir. Yaşanılan aksaklık için özür dilerim. İyi çalışmalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt