Kurul Mülakatı Süreci Hk.

KS
A

ardat

Yeni Üye
Merhaba,

Sunexpress'in süreci güncellendikten (video mülakat yerine mollymawk'tan sonra kişilik envanteri yapılması) sonra kurul mülakatına çağırılmış adaylar varsa ne zaman çağırıldınız acaba? Mollymawk'ı başarıyla geçip kişilik envanterini tamamladıktan sonra 1 hafta içerisinde haber verileceği söylendi, bu noktada 7 gün süresinden daha önce haber alan ya da hiç haber almayan oldu mu?

Teşekkür ederim

Ben envanterden 1 gün sonra aranarak 6 gün sonrasına Kurul için davet edildim (12 Kasım envanter, 19 Kasım'da kurula katılmıştım). Fakat şunu söyleyebilirim, benim ve benim dönemimdeki adayları çok hızlı bir şekilde (sanırım filo açığı kapanması gerekiyordu) ilerlettiler. Dolayısıyla takvimim normalden çok daha sıkışık ve hızlıydı. Fakat bizden sonra filo kapandığı ve bir sonrakinin 2026 içinde olacağı için yavaşlamış olabilirler, ki bu emin olun çok işinize gelir. Hızlı ilerlemek başta eğer başarılı olursanız 1 ay içinde iş başı yaparsınız diye göze hoş geliyor fakat geç olsun güç olmasın sağlam hazırlanmak daha iyidir derim. Ne kadar oldu sizin bilmiyorum ancak olumsuzsa mutlaka bildirirler. Olumluysa da benim yaşadığım kadar erken dönmeyebilirler. Siz yine de 2 haftaya ulaşırsa beklemeniz, ilgili iletişim kanallarından durumunuz hakkında bilgi talep edin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt