777
Yeni Üye
merhaba, maalesef henüz degil, sizin?Hocam merhaba. Mülakat tarihiniz planlandı mı?
merhaba, maalesef henüz degil, sizin?Hocam merhaba. Mülakat tarihiniz planlandı mı?
Yok hocam.merhaba, maalesef henüz degil, sizin?
Merhaba, başarılar dilemek için biraz gecikmişim, umarım başarılı geçmiştir mülakatınızMerhaba arkadaşlar. Az önce 29.01.2024 tarihi için mülakat tarihi tarafıma atandı.
Daha önce Pegasus’ta mülakata giren ya da bilgisi olan arkadaşlar bu başlık altında bilgilerini paylaşabilir mi?
Herkese teşekkür ederim.
Hocam merhaba öncelikle geçmiş olsun. Sonuç ile ilgili olumlu veya olumsuz bi dönüş oldu mu?Merhaba arkadaşlar. Az önce 29.01.2024 tarihi için mülakat tarihi tarafıma atandı.
Daha önce Pegasus’ta mülakata giren ya da bilgisi olan arkadaşlar bu başlık altında bilgilerini paylaşabilir mi?
Herkese teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam. Hayatta başarılar.Merhaba arkadaşlar.
Benim mülakatım çok iyi geçtiğini düşünmeme rağmen olumsuz sonuçlandı.
Aşırıya kaçacak ya da şapkadan tavşan çıkaracak sorular sorulmadı. Temel bilgiler ve kendimle alakalı sorular soruldu.
Tavsiye edebileceğim tek şey sakin olmanız ve basic bilgileri sahip olmanız. Gerisi biraz şans biraz da nasip.
Herkese başarılar.
Hocam saglik olsun isterseniz tekrar denersinizMerhaba arkadaşlar.
Aşırıya kaçacak ya da şapkadan tavşan çıkaracak sorular sorulmadı. Temel bilgiler ve kendimle alakalı sorular soruldu.
Tavsiye edebileceğim tek şey sakin olmanız ve basic bilgileri sahip olmanız. Gerisi biraz şans biraz da nasip.
Herkese başarılar.
Merhaba arkadaşlar.
Herkese başarılar.
merhaba acaba özel mesajla konuşabilme imkanımız var mıdırMerhaba arkadaşlar.
Herkese başarılar.