Pegasus Kurul Retest Davet

Merhaba arkadaşlar.

İlk seferinde kurulda başarısız olup, ardından reteste davet maili alan arkadaşlar konu hakkında bilgi ve tecrübelerini aktarabilirse çok sevinirim.

Bu aynı süreçte 2. ve son mülakat şansımız olduğu için her türlü bilgiye ihtiyacım var.

Teşekkürler.
Merhaba ben de aynı durumdayım. Tavsiyelere ve bilgilere açığım.

Merhaba ben de aynı durumdayım. Tavsiyelere ve bilgilere açığım.
Sizin re-test için gün tarihiniz belirlendi mi? Eğer öyleyse 3 aylık sürenin ardından onlar mı sizinle iletişime geçmişti veya siz bir mail vs attınız mı?

Sizin re-test için gün tarihiniz belirlendi mi? Eğer öyleyse 3 aylık sürenin ardından onlar mı sizinle iletişime geçmişti veya siz bir mail vs attınız mı?
3 aylık sürem doldu mail attım kontenjanın dolduğunu açılan ilana başvurmam gerektiğini söylediler. Daha sonra açılan ilana başvurdum

3 aylık sürem doldu mail attım kontenjanın dolduğunu açılan ilana başvurmam gerektiğini söylediler. Daha sonra açılan ilana başvurdum
Açılan ilan dediğiniz Mart'taki ilan değil mi? O başvurunun ardından gün ve tarihi onlar direk mi belirlediler hocam

Merhaba arkadaşlar. Bu ayın 28’ine gün verildi bana. Gün alan var mı?
Tarihin haricinde de nasıl hazırlanıyorsunuz?
Re-test olup da bu süreci geçen var mı acaba? Motivasyon düşük oluyor biraz haliyle, bunla nasıl mücadele ediyorsunuz?
Merhaba bana da 28ine gün verildi. Açıkcası hazırlanmak için burada yazılanlar dışında pek bir bilgim yok. Motivasyon konusuna katılıyorum. Re-test olup geçmiş birini duymaya çok ihtiyacım var

Merhaba bana da 28ine gün verildi. Açıkcası hazırlanmak için burada yazılanlar dışında pek bir bilgim yok. Motivasyon konusuna katılıyorum. Re-test olup geçmiş birini duymaya çok ihtiyacım var
Kesinlikle. Boşuna kaynak akıtmak da istemiyorum artık. Umut, zaman, para, emek.

Merhaba arkadaşlar. Bu ayın 28’ine gün verildi bana. Gün alan var mı?
Tarihin haricinde de nasıl hazırlanıyorsunuz?
Re-test olup da bu süreci geçen var mı acaba? Motivasyon düşük oluyor biraz haliyle, bunla nasıl mücadele ediyorsunuz?
Merhaba, öncelikle kurul retest mülakatınızda başarılar dilerim. Vaktiniz olursa birşey sormak istiyorum. İlk kurul mülakatınız ile ilgili tecrübenizi paylaşır mısınız? Neden re teste kaldığınızı düşünüyorsunuz ya da önemli gördüğünüz noktalardan bahsetmeniz mümkün müdür? Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt