Pegasus Kurul Retest Davet

Merhaba, öncelikle kurul retest mülakatınızda başarılar dilerim. Vaktiniz olursa birşey sormak istiyorum. İlk kurul mülakatınız ile ilgili tecrübenizi paylaşır mısınız? Neden re teste kaldığınızı düşünüyorsunuz ya da önemli gördüğünüz noktalardan bahsetmeniz mümkün müdür? Teşekkür ederim
Merhaba hocam. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım siz de başarılı olursunuz.
İlk tecrübemde haliyle biraz heyecanlıydım dolayısıyla çok güler yüzlü olmamış olabilirim. İngilizcem ileri seviyede olduğu için o kısımda zorlanmadım.
Teknik sorular pek sorulmadı. Daha çok kişiyi tanımaya yönelik sorular oldu. O da size özel olur. Ben biraz bildiğimi savunayım derken ileri gitmiş olabilirim. O ince çizgiye dikkat etmek gerekirmiş daha çok.
Önemli olan dürüst olup iyi bir İngilizce Türkçeyle kendini özgüvenli bir şekilde ifade etmek. Tabi iyi hazırlanmak her şeyden az da olsa bilgi sahibi olmak.
Bakalım tekrar deneyeceğiz. Umarım bu sefer daha iyi olur. Geçen çok teknik çalıştım ve kendimle alakalı bazı noktaları pas geçmişim. Yine gerekli bilgileri tekrarlayacağım ama tekniker gibi oturup ezberlemeyeceğim.
Size de naçizane aynısını önermekten başka bir donem yok.
Başarılar dilerim.

Yakın zamanda yeniden kurula girmiş olan arkadaşlarımız varsa onlardan da tecrübelerini rica ediyorum. Herkese başarılar.

Yakın zamanda yeniden kurula girmiş olan arkadaşlarımız varsa onlardan da tecrübelerini rica ediyorum. Herkese başarılar.

Merhaba hocam. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım siz de başarılı olursunuz.
İlk tecrübemde haliyle biraz heyecanlıydım dolayısıyla çok güler yüzlü olmamış olabilirim. İngilizcem ileri seviyede olduğu için o kısımda zorlanmadım.
Teknik sorular pek sorulmadı. Daha çok kişiyi tanımaya yönelik sorular oldu. O da size özel olur. Ben biraz bildiğimi savunayım derken ileri gitmiş olabilirim. O ince çizgiye dikkat etmek gerekirmiş daha çok.
Önemli olan dürüst olup iyi bir İngilizce Türkçeyle kendini özgüvenli bir şekilde ifade etmek. Tabi iyi hazırlanmak her şeyden az da olsa bilgi sahibi olmak.
Bakalım tekrar deneyeceğiz. Umarım bu sefer daha iyi olur. Geçen çok teknik çalıştım ve kendimle alakalı bazı noktaları pas geçmişim. Yine gerekli bilgileri tekrarlayacağım ama tekniker gibi oturup ezberlemeyeceğim.
Size de naçizane aynısını önermekten başka bir donem yok.
Başarılar dilerim.

Anladım çok teşekkür ederim hocam, retestler zaten adayın eksiğini tamamlayıp tamamlamadığını ya da hatalarını ne kadar fark edip düzelttiğini görmek için olduğunu düşünüyorum. Sizin de bu farkındalığınız fark yaratacaktır diye temenni ediyorum. Şimdiden bol şanslar iyi çalışmalar

Merhaba arkadaşlar. Bu ayın 28’ine gün verildi bana. Gün alan var mı?
Tarihin haricinde de nasıl hazırlanıyorsunuz?
Re-test olup da bu süreci geçen var mı acaba? Motivasyon düşük oluyor biraz haliyle, bunla nasıl mücadele ediyorsunuz?
Merhaba Kurul dönüşünüz nasıl geldi özel değilse paylaşır mısınız 🙏 teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt