Pegasus kurul davet ve tecrübe

Merhaba arkadaşlar.
Benim mülakatım çok iyi geçtiğini düşünmeme rağmen olumsuz sonuçlandı.
Aşırıya kaçacak ya da şapkadan tavşan çıkaracak sorular sorulmadı. Temel bilgiler ve kendimle alakalı sorular soruldu.
Tavsiye edebileceğim tek şey sakin olmanız ve basic bilgileri sahip olmanız. Gerisi biraz şans biraz da nasip.
Herkese başarılar.
@Airtobe oncelikle gecmis olsun umarim diger firmalardan olumlu donusler alirsiniz. Kurul mulakatim benimde iyi gectigini dusunuyorum yarin itibariyle 1 hafta olmus olcak MMPI anketini doldurdum ve surec ile ilgili sizi arayacagiz denildi ama hala bekliyorum kac gun gibi bir surede aciklaniyor ya da mulakat sonrasinda ne deniliyor?

@Airtobe oncelikle gecmis olsun umarim diger firmalardan olumlu donusler alirsiniz. Kurul mulakatim benimde iyi gectigini dusunuyorum yarin itibariyle 1 hafta olmus olcak MMPI anketini doldurdum ve surec ile ilgili sizi arayacagiz denildi ama hala bekliyorum kac gun gibi bir surede aciklaniyor ya da mulakat sonrasinda ne deniliyor?
Merhaba, diğer bir başlıkta konuşmuştuk. Sizin MMPI testinden kaç gün sonra email geldi ve sağlık için çağırıldınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt