Pegasus Pilot Yetiştirme Programı 2026 Başvuruları Açıldı

Merhabalar, son başvuru tarihi 2 Mart 2026 olan ilana başvuru sonrası kendisine dönüş yapılan ya da bilgi sahibi olan var mı?
merhaba evet, bana dönüş yapıldı ingilizce sınavı icin davet aldım

İngilizce sınav tarihi verilen bir mail aldım ama evrak kontrolünde bakılacak belgelerin ne olduğu ile ilgili mail i henüz almadım. Şehir dışından geleceğim için bir an önce belgeleri çıkartmam gerekiyor, bu konuda mail alan oldu mu?
Bana gelen mailde istenilenler aşağıdaki gibidir:

TC Kimlik veya mavi kart,

Örgün Lisans Eğitimi Mezuniyet Diploması ya da E-Devlet Belgesi veya YÖK Denklik Belgesi (E-devlet alınabilir)*

Adli Sicil ve Adli Arşiv Kaydı (E-devlet’ten Kurum türü: Resmi seçilerek alınmalıdır)

Erkek Adaylar için: Askerlik Terhis veya Tecil Belgesi Aslı ve Fotokopisi veya E-Devlet Belgesi (E-devlet alınabilir)*

1 adet kurşun kalem,

Silgi.

*E-devlet ya da resmî kurumlarca temin edilen belgelerin (Diploma & Denklik belgesi hariç) son 1 hafta içerisinde alınmış olması gerekmektedir.

Bana gelen mailde istenilenler aşağıdaki gibidir:

TC Kimlik veya mavi kart,

Örgün Lisans Eğitimi Mezuniyet Diploması ya da E-Devlet Belgesi veya YÖK Denklik Belgesi (E-devlet alınabilir)*

Adli Sicil ve Adli Arşiv Kaydı (E-devlet’ten Kurum türü: Resmi seçilerek alınmalıdır)

Erkek Adaylar için: Askerlik Terhis veya Tecil Belgesi Aslı ve Fotokopisi veya E-Devlet Belgesi (E-devlet alınabilir)*

1 adet kurşun kalem,

Silgi.

*E-devlet ya da resmî kurumlarca temin edilen belgelerin (Diploma & Denklik belgesi hariç) son 1 hafta içerisinde alınmış olması gerekmektedir.
Çok teşekkür ederim.

@b0606xlol, dönüşünüz için teşekkür ederim. Bana eksik belgem olduğuna dair mail geldi geçen gün, sanırım bundan dolayı davet maili gelmedi. Bu 10 küsür sayfa olan sağlık koşulları ile ilgili olan belgeden bahsediyorum. Ben aslında göndermiştim ancak bilemiyorum neden gitmemiş. Birde ıslak imzalı olacak yazıyor mailde. Dosyanın çıktısını alıp el ile doldurup imzalayıp taratıp mail yolu ile gönderdim. Başvuru sistemi kapandığından oraya yüklenmiyor sanırım. Bakalım umarım sorun çıkmaz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt