Pegasus SkyTest Tecrübeleri Hakkında

Merhabalar Hocam,

Test sırasında bu harfler ekrandan kayboluyor ve siz onları akılda tutuyorsunuz. YouTube videomuzdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba size göre yalnızca aviotest ile hazırlanmak sınava yeterli olur mu? Fizik ve matematikte özellikle skytest öneriyor herkes sizin programı da kullanmayı düşünüyorum ama skytest almadan da olmayacak gibi duruyor

Merhaba size göre yalnızca aviotest ile hazırlanmak sınava yeterli olur mu? Fizik ve matematikte özellikle skytest öneriyor herkes sizin programı da kullanmayı düşünüyorum ama skytest almadan da olmayacak gibi duruyor
Merhabalar hocam,

Sınav için bence en önemli konu soru tiplerinin tamamını görmek ve hazırlanmak. Bunun için havuzumuzu sürekli genişletiyoruz. Şu an sistemimizde 170 soru bulunuyor ve unique soru tiplerini kapsıyoruz.

O nedenle sistemdeki soruları tüketmek size oldukça fayda sağlayacaktır.

Merhabalar tarafıma skytest planlama maili iletildi 4 gün önce. Katılacağımı bildirdim fakat konum bilgisi paylaşılmadı. Sınav yarın sabah, mail attım ama henüz dönmediler. Ayjette mi yapılıyor sınavalar?
Merhaba size bir anda mail atıp 4 gün sonra skytest sınavına mı çağırdılar doğru mu anladım acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt