Merhaba ilanda belirtilen bir son başvuru tarihi var mı ya da bu konuda bir bilgisi ya da tahmini olan var mıdır? Başvuru yaptıktan ortalama ne kadar sonra iTep sınavına girmemiz bekleniyor ve iTep olumlu sonuçlanması halinde mollymawk sınav tarihimiz ne kadar sonrası oluyor bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.

Merhaba ilanda belirtilen bir son başvuru tarihi var mı ya da bu konuda bir bilgisi ya da tahmini olan var mıdır? Başvuru yaptıktan ortalama ne kadar sonra iTep sınavına girmemiz bekleniyor ve iTep olumlu sonuçlanması halinde mollymawk sınav tarihimiz ne kadar sonrası oluyor bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.
Başvurduktan 2-3 gün sonra iTep giriyorsunuz. Mollymawk Antalya’da girecekseniz ay boyunca istediğiniz zaman girebiliyorsunuz. Son başvuru tarihi belirsiz

Tekrar herkese merhabalar. Süreçte benden daha yeni arkadaşlara bilgi vermek için güncel son gelişmelerimi yazmak istedim.
Bugün Mollymawk tarafından bir davet maili aldım iTEP sınavına 30 eylülde girmiştim o tarihten beri sürecim ile alakalı ilk gelişme bu mail oldu. Özetle ingilizce sınavımdan 2 hafta sonra sınav sonucum açıklanmadan mollymawk daveti aldım. Mollymawk’ ın internet sitesinden bir hesap oluşturdum sadece, başka bir işlem yapamıyorum şuanlık.
Yarın ya da en azından bu hafta içi Sunexpress tarafından sınavımın tarihi ile alakalı bir mail gelir diye düşünüyorum.

Onlardan bir onay beklemeli miyim? Sunexpress'in tanımladığı sınav bir kaç gün içinde ve genel olarak maillere geç dönüyor gibiler.
Gireceğiniz tarihi söylemeniz yeterli onay beklemeye ihtiyaç yok. Zaten SkyAvation'a gittiğinizde mollymawk için SunExpress adı altında gözüküyor ve hem Mollymawk hem SunExpress eşzamanlı olarak bilgilendiriliyor.

Herkese merhaba, Sunexpress' in çalışma koşulları ile ilgili bilgi sahibi olan var mı ? Yani öğrencilik sürecinde ne kadar maaş veriliyor, yan haklar nelerdir, prim veriliyor mu ?. Çalışmaya başladıktan sonra FO olarak ne kadar maaş alınıyor, maaşlar Net mi Brütten mi ödeniyor, prim veriliyor mu, ne kadar prim veriliyor.

Ücretlerin euro olarak belirlendiğini duydum ama sanırım kur belliymiş ve o kur üzerinden TL olarak maaşlar yatırılıyormuş.

Bu bilgilerin yer verildiği, her firmaya ait başlık açılsa çok güzel olur. Bazılarımız eş ve çocuğa bakmakla yükümlü ve mevcut iş düzenini bırakıp pilotluk sürecine geçeceği için bunları bilerek geçmeleri veya bu serüvenden vazgeçmeleri, vakit kaybetmemeleri için önemli olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt