• Tüm Türkiye'ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizle.

Sunexpress Mpl Pilot Yetiştirme Programı Hakkında Sorular

Ben risk almamak için Belgeleri sisteme yüklemeden önce iTEP'i dışarıdan kendim alıp geçtim ve belgeleri yüklerken sınav sonucu da yükledim. Duyduğuma göre bazen geç açıklanabiliyormuş sanırım. HR'a mail atıp durumu öğrenebilirsiniz sanırım.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Evet, sonuçların bazen geç açıklanabildiğini ben de gördüm. HR’a mail attım ancak henüz bir dönüş alamadım. Sürecinizde başarılar dilerim. 🙂

Ben risk almamak için Belgeleri sisteme yüklemeden önce iTEP'i dışarıdan kendim alıp geçtim ve belgeleri yüklerken sınav sonucu da yükledim. Duyduğuma göre bazen geç açıklanabiliyormuş sanırım. HR'a mail atıp durumu öğrenebilirsiniz sanırım.
Çok teşekkürler yanıtınız için, ben de dil belgemi kendim yükledim sisteme ama dönüş yapmadılar hala tarih seçimi için. Size belgeleri yükledikten ne kadar sonra döndüler acaba?

Çok teşekkürler yanıtınız için, ben de dil belgemi kendim yükledim sisteme ama dönüş yapmadılar hala tarih seçimi için. Size belgeleri yükledikten ne kadar sonra döndüler acaba?
Benim ingilizce serfikada doğum tarihi ile ilgili yanlışlık vardı. Onun bilgisini vermek için mail attım. O maile ertesi günü dönüş yaptılar Mollymawk daveti ile birlikte

Nasıl gidiyor hocam süreciniz? Ben de başvurdum ITEP sınavıma dün girdim. Sonucunu bekliyorum.
hocam merhabalar uzun zamandır buraya girmemişim yeni görüyorum kusura bakmayın sürecim devam ediyor haftaya pazartesi 19.01.2026 kurul mülakatına gideceğim. umarım sizin de süreciniz istediğiniz gibi ilerliyordur.

hocam merhabalar uzun zamandır buraya girmemişim yeni görüyorum kusura bakmayın sürecim devam ediyor haftaya pazartesi 19.01.2026 kurul mülakatına gideceğim. umarım sizin de süreciniz istediğiniz gibi ilerliyordur.
Hocam tebrik ediyorum sizi, umarım mülakatta da başarılı olursunuz. Mollymawk icin hazirliginizi nasil yaptiniz ? Sınav içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz :)

İtepte bir sorundan ötürü sınavım iptal edildi süreç için acaba ingilizce testini teslim etmeden ilerleyemiyor muyuz bende açıkçası ielts general var ancak academic için henüz girmedim bir ay gibi hazırlık yapıp girsem bu süreçte sorun yaşanır mı? Süre önemli olmadığına dair mail aldım ik taraflı ancak yinede teyit etmek istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt