Evet gönderildi şu an mollymawk sınavına hazırlanıyorumGenelde hızlı dönüş sağlıyorlar, birkaç gün ila bir hafta içerisinde
birkaç gün içinde ulaşmış olması gerekir. gönerildi mi?
Evet gönderildi şu an mollymawk sınavına hazırlanıyorumGenelde hızlı dönüş sağlıyorlar, birkaç gün ila bir hafta içerisinde
birkaç gün içinde ulaşmış olması gerekir. gönerildi mi?
İngilizce düzeyim c1-b2 olmasına rağmen anlamadığım bi şekilde itep'ten kaldım. 24 saat içinde sonuçları gönderiyorlarITEP sınav ücretini Sunexpress bir seferlik karşılıyor. Sınav, kamera ve ses kaydıyla beraber olmakla birlikte online gerçekleştiriliyor. Çok zor bir sınav değil. Tahminimce B1 seviyesindeki biri genel testleri yapabilir. Speaking üzerine kendinize güvenmiyorsanız ayrıca çalışıp girebilirsiniz. Bir haftalık süre tanıyorlar o süre içerisinde istediğiniz zaman girebiliyorsunuz.
merhaba, bu konuda beni de bilgilendirir misiniz rica etsem?Site üzerinden DM gönderdim, kontrol ediniz.
sonuçlar nasıl geldi hocam kaç puan yani?İngilizce düzeyim c1-b2 olmasına rağmen anlamadığım bi şekilde itep'ten kaldım. 24 saat içinde sonuçları gönderiyorlar
Merhaba, ben de yetkili birisine ulaşmaya çalışıyorum aynı şekilde bana da gönderebilir misiniz mail adresini?Merhaba, size site üzerinden DM attım kontrol ediniz.
Merhaba ben de bilgi alabilir miyim acaba rica etsemSite üzerinden DM gönderdim, kontrol ediniz.
Teşekkür ederim.Sınıfları martta başlayacak