Linked üzerinden açılan ilanlara farklı farklı her seferinde başvurmama rağmen bir sınav daveti ya da bilgilendirme maili almıyorum. Şirkete sorabileceğim bi mail ya da telefon da bulamadım. Bilen var mıdır? Kime danışabilirim?
Not: Spamları da kontrol ediyorum

Linked üzerinden açılan ilanlara farklı farklı her seferinde başvurmama rağmen bir sınav daveti ya da bilgilendirme maili almıyorum. Şirkete sorabileceğim bi mail ya da telefon da bulamadım. Bilen var mıdır? Kime danışabilirim?
Not: Spamları da kontrol ediyorum
Merhaba, size site üzerinden DM attım kontrol ediniz.

imza aşamasından sonra süreç nasıl işliyor acaba internette herhangi bir bilgi bulamadım. Türk hava yolları ile aynı mı? teorik+uçuş+tip eğitimi şeklinde ve maddi olarak konaklama + 2 asgari ücret mi?
Merhaba, imza aşamasından sonra filo planlamanız yapılıyor. Teorik eğitim, Ayjet'te tip eğitimleri Antalya'da veriliyor. Maddi olarak bilgi paylaşılması yasak. Ancak diğer iki kurumdan daha fazla ödüyor diyelim. İmza aşaması sürecine geldiyseniz, dilerseniz iletişim adresimizden bize ulaşıp bilgi alışverişi yapabiliriz; diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olmak adına. İletişim Formu veya Mail: [email protected]

Son düzenleme:
Teşekkürler. Henüz Mollymawk aşamasındayım. O aşamaya gelirsem seve seve yardımcı olurum :)
Merhaba, imza aşamasından sonra filo planlamanız yapılıyor. Teorik eğitim, Ayjet'te tip eğitimleri Antalya'da veriliyor. Maddi olarak bilgi paylaşılması yasak. Ancak diğer iki kurumdan daha fazla ödüyor diyelim. İmza aşaması sürecine geldiyseniz, dilerseniz iletişim adresimizden bize ulaşıp bilgi alışverişi yapabiliriz; diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olmak adına. İletişim Formu veya Mail: iletiş[email protected]

Merhaba, imza aşamasından sonra filo planlamanız yapılıyor. Teorik eğitim, Ayjet'te tip eğitimleri Antalya'da veriliyor. Maddi olarak bilgi paylaşılması yasak. Ancak diğer iki kurumdan daha fazla ödüyor diyelim. İmza aşaması sürecine geldiyseniz, dilerseniz iletişim adresimizden bize ulaşıp bilgi alışverişi yapabiliriz; diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olmak adına. İletişim Formu veya Mail: [email protected]
Ne kadarlık bir fazlalıktan söz ediyoruz hocam? malum evli ve bir çocuk babasıyım. İşimden ayrılıp gireceğim böyle bir durumda. Yaklaşık 18 ay sıkıntı çekmeye değer bir fazlalık mı insan merak ediyor. Şuan pegasusda F1 FO maaşı 120bin + ve eğitim boyunca 2 asgari ücret veriyorlar. Sunexpressde durumlar nasıl acaba?

Ne kadarlık bir fazlalıktan söz ediyoruz hocam? malum evli ve bir çocuk babasıyım. İşimden ayrılıp gireceğim böyle bir durumda. Yaklaşık 18 ay sıkıntı çekmeye değer bir fazlalık mı insan merak ediyor. Şuan pegasusda F1 FO maaşı 120bin + ve eğitim boyunca 2 asgari ücret veriyorlar. Sunexpressde durumlar nasıl acaba?
Site üzerinden DM gönderdim, kontrol ediniz.

Merhaba, Ben de aynı durumdayım beni de bilgilendirirseniz sevinirim.İşimizi bırakmaya değer bir miktar mı merak ediyorum yapmak istediğimiz bir iş fakat hayat şartları malumunuz. Ayrıca Mollymawktan 2 modülden kaldım time sharing ve spatial oriantation. Aslında çok fazla deneme şansım olmamasına rağmen spatial oriantation dan çok az bir farkla %25 e giremedim time sharing sizce 1 haftada halledilebilecek bir şey mi? Diyelim ki geçtik kurulda bunun negatif etkisi olabilir mi ? Bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, Ben de aynı durumdayım beni de bilgilendirirseniz sevinirim.İşimizi bırakmaya değer bir miktar mı merak ediyorum yapmak istediğimiz bir iş fakat hayat şartları malumunuz. Ayrıca Mollymawktan 2 modülden kaldım time sharing ve spatial oriantation. Aslında çok fazla deneme şansım olmamasına rağmen spatial oriantation dan çok az bir farkla %25 e giremedim time sharing sizce 1 haftada halledilebilecek bir şey mi? Diyelim ki geçtik kurulda bunun negatif etkisi olabilir mi ? Bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, aslında pilotlukta maaş konuşmak biraz absürt kaçıyor. Çünkü pilotluk gerçekten kolay bir meslek değil ve günün sonunda cebinize ne kadar girerse girsin, o işi severek yapmadıktan sonra eziyet olur size. İyi bir maaş mı? Evet, yaptığınız işe değer mi? Seviyorsanız değer, sevmiyorsanız değmez diyebileceğim bir maaş bence. Planlamalar, gece uçuşları, başkasının yerine uçuşa gitme, gerektiği yerde konaklama gibi durumlar sizi gerçekten zorlayabilir. Emin olmadan adım atmayın derim. Maaş konusunda sizi tatmin edecek bir rakam vereceklerdir. Time Sharing ve Spatial Orientation gibi modüller halledilmeyecek modüller değil. Mollymawk sınavı gerçekten THY ve Pegasus sınavlarına nazaran daha kolay bir sınav. Tüm modülleri bir hafta düzgün bir çalışmayla (hatalarınızı da belirleyerek) %25 sınırını geçebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt