Sorun oluşturmaz deadline ı kaçırmadığınız sürece istediğiniz zaman halledebilirsiniz.
Ben zamanında başvurdum. Evraklarıda zamanında verdim ama gelen giden bir şey yok. mesaj atmam gerekir mi ik'ya?

Merhaba, ben dün ITep’i tamamladım ancak ben kötü geçtiğini düşünüyordum. Bugün Mollymawk için hesap oluşturma linki geldi, ITep’i geçmediysem de bu link gelir mi yoksa ümitlenmeli miyim?
Normalde dil seviyeniz nedir acaba? Bende 24'üne kadar yapmam lazım itep'i bir tık korkuyorum speaking ve writing kısımlarından

Normalde dil seviyeniz nedir acaba? Bende 24'üne kadar yapmam lazım itep'i bir tık korkuyorum speaking ve writing kısımlarından
Ben C1 seviyesindeyim ama çalışırken yapmak durumunda kaldığım için konsantrasyonumu kaybettim, iş bilgisayarına gelen bildirimler, çalan iş telefonu ve ofis kapısı çaldığı için tam anlamıyla odaklanamadım aslında zor değildi ve normalde de belli aralıklarla da olsa konuşuyorsanız ve hakimiyetiniz varsa bence yapılabilir.

Merhaba, ben dün ITep’i tamamladım ancak ben kötü geçtiğini düşünüyordum. Bugün Mollymawk için hesap oluşturma linki geldi, ITep’i geçmediysem de bu link gelir mi yoksa ümitlenmeli miyim?
Geçtiğinizde diğer süreç için bilgilendirme almazsınız. Yani olumlu sonuçlanmış demektir. DM atarsanız mollymawk tecrübeleri için paylaşabiliriz sizle.
B1-2 arasındaki biri rahatlıkla geçebilir diye düşünüyorum. Geçen arkadaşlarımız var B1 seviyesinden

Güncel sıralama ingilizce-mollymawk-psikolojik-videolu mülakat-kurul-simülatör-sağlık olarak gidiyor. Belki diğer aşamalarda yoğunluk olduğu için bir nebze süreci kısa tutmak için böyle yapmış olabilirler.
Merhaba, bu konuda bir şey sormak istiyorum: Video ön mülakat öncesi psikolojik mülakat mı var? Bir yerde bu İstanbulda yapılıyor diye duydum. Doğru mu?

Merhaba, bu konuda bir şey sormak istiyorum: Video ön mülakat öncesi psikolojik mülakat mı var? Bir yerde bu İstanbulda yapılıyor diye duydum. Doğru mu?
Evet, öyle oldu bu programda. Sorunuz hakkında konu açarsanız diğer arkadaşlar da görür, hem yanlış bildiğimiz bir şey varsa düzeltirler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt