Neyden kaynaklı itiraz edeceksiniz?CRM retest sonucum olumsuz geldi mahkemeye verip itiraz etsem bir sonuç alabilir miyim?
Neyden kaynaklı itiraz edeceksiniz?CRM retest sonucum olumsuz geldi mahkemeye verip itiraz etsem bir sonuç alabilir miyim?
Kararlar THY’ye ait. Tüm değerlendirmelerden onlar sorumlu. Bundan dolayı herhangi bir şekilde dava açamazsınız. Hukuka aykırı bir durum yok. Diğer havayolu şirketlerinde şansınızı deneyebilirsiniz. SunExpress için ilanlar aktif.Çalışıp mülakata gittim. grup mülakatım iyi, kılık kıyafet, psikolog karşısında sergilediğim davranışlar da yerinde, sorulan sorulara da iyi cevap verdiğimi düşünüyorum fakat sonuç olumsuz geldi.
Merhaba, değerlendirme süreci THY’ye bağlı. Dilediği kişileri eleme hakkına sahipler. Kişi ve firma bazlı bilmiyorum süreci. Ancak bir yere varacağınızı düşünmüyorum. Önlerinde bir engel olsa ilk THY bu sürece engel koyardı.Hukuka aykırı bir durum da var aslında. Ben bu sürece kitap okuyup kendi çabamla hazırlanmıştım. Sürecim olumsuz sonuçlandıktan sonra araştırmaya başladım. İnsanlar Telegram grubu kurup grup mülakatına girecekleri tarihleri paylaşmışlar. Önceden birbirleriyle anlaşıp hazırlık yapmışlar. Bu Hukuka uygun mu, Öyle iğrenç mesajlar gördüm ki. Adayın birisi oyundaki detayları soruyor diğeri özelden yaz diyor. Diğer yandan bizzat THY görev yapmış kişiler mülakat için danışmanlık yapıyor tüyolar veriyor. Çeşitli firmalar grup mülakatı simülasyonları yapıyor. İnsanlarda biraz hak hukuk kavramı olsa bütün bunlara sessiz kalmaz. ama yok. Bütün bu verileri depoladım şimdi değilse bile ilerde hepsini paylaşıp mahkeme'de delil olarak sunacağım.
Şahsi görüşüm yardım alınmasının gerek olmadığı yönünde. Alınması gerekse zaten böyle bir değerlendirme süreci var olmazdı fakat CRM konusunda kendinizi objektif bir şekilde değerlendirip yorum yapamıyorsanız başka birinin yardımı gerekebilir. Yardım alınacak kişi düzgün bir psikolog ise size her türlü faydası olacaktır zaten. Kitap konusunda evet tabi ki subjektif yorumlarım. Kesinlikle de sözlerimin arkasındayım. Bomboş bir içerik. Paranıza yazık etmeyin derim.Yukarıda kitaplar için vermiş olduğunuz yorumlar subjektif yorumlarınız, anladığım kadarıyla. İlk bahsettiğiniz kitabı YouTube'da gördüğüm bir psikolog yazmıştı. Gerçekten almaya değmez mi? Merak ettiğim için sormaktayım.