THY Cadet Sağlık Psikiyatri ve İlaç

E devlete bakmıyorlar ama sizden epikriz talep edeceklerdir. Epikrizde zaten o gün doktorun yazdığı notlar, ilaç ve tanılar belirtilmiş oluyor.
epikrizi nasıl alabilirim illa muayene olduğum doktora ya da hastaneye mi gitmem lazım doktor nerede bilmiyorum

Hayır kurula davet maili bekliyorum.Ama bu durumda geçen adaylarda varmış açıkcası doktor sehven silmeye yanaşmadı.Sürecin belirsiz olması da çok yoruyor.Bazı kişiler bir sorun olmayacağını söylüyor tanımlanmamış olduğu için ama bilemiyorum.
hocam sürecinizle ilgili bir gelişme var mı ? Ben de sizle aynı durumdayım bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

Tat kaçırmayı istemezdim ama dediğiniz kıstaslarda -alınan ilaçlar, epikriz bilgileriyle- maalesef ki 3 büyük şirkettede sıkıntı olur. Çünkü hepsi e-nabıza bakıyor. Kimi kendi kurumunda kendi bakıyor, kimi class-1 almaya gönderdiği hastanede, hastanenin doktoruna baktırıyor. Kısacası bir şekilde bakılıyor yani. Ve maalesef psikiyatrik tanılar ilaçlar kırmızı çizgi. Tabi son karar yine sizin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt