THY Cadet Sağlık Psikiyatri ve İlaç

Merhaba arkadaşlar 2022 yılında f41.9 anksiyete bozukluğu(tanımlanmamış) tanısı konuldu ve epikrizde selectra 50 mg ve 1 ay kontrol önerildi diyor ama ilaç satın alımı gerçekleşmedi ,İlk psikiyatri başvurusudur ve ilaç kullanımı gerçekleşmemiştir Sadece tek bir başvuru olmuştur.Sizce ne yapmam gerekiyor halledilebilir bir konu mudur ?
merhaba, başvuru yaptınız mı sonuç ne oldu acaba

Öncelikle tanıyı sildirebiliyorsanız veya genel psikiyatrik muayene olarak değiştirebiliyorsanız yararınıza olur.Doktorunuz sehven raporu verirse yaklaşık 30-40 gün içinde silim işlemi gerçekleştiriliyor.Doktorunuza ulaşamadığınız ve sehven raporu yazmayı kabul etmediği senaryoda tanınızın tanımlanmamış olması ve tek muayene olması yararınıza olan bir durum.SGK ilaç dökümünden ilacı almadığınıza dair belge almanızı öneririm.Yine de süreç bu konuda çok belirsiz. Anksiyete tanısıyla elenmiş birçok aday duydum.Umudunuzu kaybetmeyin ama olumsuz alabilme ihtimalinizi göze alarak ilerlemenizi tavsiye ederim. Kurul re-test adayı mısınız?

Öncelikle tanıyı sildirebiliyorsanız veya genel psikiyatrik muayene olarak değiştirebiliyorsanız yararınıza olur.Doktorunuz sehven raporu verirse yaklaşık 30-40 gün içinde silim işlemi gerçekleştiriliyor.Doktorunuza ulaşamadığınız ve sehven raporu yazmayı kabul etmediği senaryoda tanınızın tanımlanmamış olması ve tek muayene olması yararınıza olan bir durum.SGK ilaç dökümünden ilacı almadığınıza dair belge almanızı öneririm.Yine de süreç bu konuda çok belirsiz. Anksiyete tanısıyla elenmiş birçok aday duydum.Umudunuzu kaybetmeyin ama olumsuz alabilme ihtimalinizi göze alarak ilerlemenizi tavsiye ederim. Kurul re-test adayı mısınız?
Hayır kurula davet maili bekliyorum.Ama bu durumda geçen adaylarda varmış açıkcası doktor sehven silmeye yanaşmadı.Sürecin belirsiz olması da çok yoruyor.Bazı kişiler bir sorun olmayacağını söylüyor tanımlanmamış olduğu için ama bilemiyorum.

e devlette genel psikiyatrik muayene gözüküyor ama e nabızda direkt tanı var bu durumda e nabız mı daha önemli oluyor thy doktoru kontrol ederekn? sanırım edevleti göremiyorlar değil mi?

E devlete bakmıyorlar ama sizden epikriz talep edeceklerdir. Epikrizde zaten o gün doktorun yazdığı notlar, ilaç ve tanılar belirtilmiş oluyor.
merhaba, sağlık kısmında e-nabız dışında baktıkları bir yer var mı?

Genel bir muayenede söz konusu; renk körü testi, el titremesi, sırt dinleme vb. basit şeylerde yapılmakta.
teşekkürler, bunu biliyordum. sadece e-nabız dışında başka bir platform mu var acaba bilmediğim ve bakılan diye merak ettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt