THY Cadet - Sağlık Süreci

@Lupar başka platformda bir arkadaş telefondan gizleyip geçtiğini söylüyordu. Diğer adaylara da şunu tavsiye etti: SHGM hastanelerinden geçmeye bakın TK zaten telefondan bakıyor e nabızdan gizleyin yeter.
Sanmıyorum. THY’de böyle bir şey mümkün değil

nasıl bakıyorlar hocam e nabıza detay verebilir misiniz?
Class-1 almadan önce Class-1 için kayıt oluşturmanız gerekiyor. Kayıt oluştururken özel bir e-nabız linki paylaşmanızı istiyorlar, nasıl yapılacağını gösteriyorlar zaten. Hastanede de ayrıca e-nabız kontrolü oluyor, eğer gizli bir tanı/ilaç vb. durumunuz varsa başhekim bunu görüyor ancak içeriğini göremiyor. İçeriğini göremediği için dilekçe ver açtır tekrar gel diyor ve muayenenizi yapmıyor. Bu süreçten sonra da THY işyeri hekimi aynı şekilde giriş yapıp tekrar gizli bir veriniz var mı vs. e-nabızdan kontrol ediyor. Yine gizli veriniz varsa tekrardan açtırmanızı ve gelmenizi istiyor.

Merhaba, 2024 yılı 10 . ayda gittiğim psikyatri muayenesinden işsizlik stresi yüzünden F41.1 yaygın anksiyete tanısı konulmuş olup ilaç olarak da prozac 20 mg yazılmıştır ve ilacı satın alıp içmememe rağmen sgk ilaç dökümümde gözükmektedir. E nabızda genel muayene tanısı olarak gözüküp e devlette yaygın anksiyete tanısı gözükmektedir. Sadece 1 defalıgına gidilmiş olup beyaz reçeteli olan prozac 20 mg ilacı almam direkt olarak elenmeme sebep oluyor mu yoksa iş yeri hekimi beni orda bir psikiyatri uzmanına gönderip ondan sonra onay verme gibir bir durum söz konusu mu ? 1 defalığa mahsus oldugu için genellikle olumlu olarak dönüş yapılıyor mu ?

Hekime gidip sildirme olmayacagını çok katı bir şekilde öğrenince buraya sormak istedim.

Ayrıca, Benim gibi 1 kerelik böyle bir durum geçirenlerden olumlu sonuçlanan var mıdır ?

@admin Konuyla ilgili dönüşleriniz benim için çok önemlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt