legens8ldier
Aktif Üye
Tebrik ederim. Sınav tarihiyle sonuç tarihi arasında kaç gün vardı?Merhabalar, Evet olumlu.
Tebrik ederim. Sınav tarihiyle sonuç tarihi arasında kaç gün vardı?Merhabalar, Evet olumlu.
Çok teşekkürler. Tam 12 günde ulaştı sonucum.Tebrik ederim. Sınav tarihiyle sonuç tarihi arasında kaç gün vardı?
Çok sağ olun. CRM için davet almış mıydınız? Eğer aldıysanız Pace-A sonucundan kaç gün sonraydı. Ve CRM için randevu seçenekleri sınırlı mıydı?Çok teşekkürler. Tam 12 günde ulaştı sonucum.
Aldım ancak operasyonel sebeplerden dolayı iptal edildiği maili geldi. Tek bir gün vardı ayrıca. Yaklaşık 2 hafta kadar sonra geldi mail.Çok sağ olun. CRM için davet almış mıydınız? Eğer aldıysanız Pace-A sonucundan kaç gün sonraydı. Ve CRM için randevu seçenekleri sınırlı mıydı?
Bu kadar soruyorum çünkü çalıştığım yerden izin almam biraz meşakkatli oluyor.
Teşekkür ederim. Tek bir gün olması biraz can sıkıcı açıkçası, belki tekrar planlama yapıldığında daha esnek davranıp farklı günleri de seçeneklere eklerler. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.Aldım ancak operasyonel sebeplerden dolayı iptal edildiği maili geldi. Tek bir gün vardı ayrıca. Yaklaşık 2 hafta kadar sonra geldi mail.