PACE (DLR) THY PACE Sınav Tecrübesi Rehber 2025

Evet ayrıca hep hassaslik düşük, türbülans yüksek çalışıyordum. Sınav çok farklıymış.
Sonucun açıklandığında bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz. Umarım olumlu sonuçlanır. Bol şans

Merhabalar geçtiğimiz Perşembe günü sınava girdim. Ekranlar kocaman. Elimi nereye koyup dinlendirsem diye iyice düşündüm tam bir taktik bulamadım ben ama modüllerde evdeki ortalamalarıma yakın yaptığımı düşünüyorum fakat Matematik gerçekten zorladı beni. 30 sorunun ilk 10'undan çıkamadan son 11 dakikaya giriş yaptığımı görünce hepsini önce salladım ardından da aralarından seçerek çözmeye çalıştım ama panik maalesef ki performansımı etkiledi. Özellikle Sözel/EA çıkışlı arkadaşlara trigonometri ve geometrik katı cisimlere bakmalarını, matematik terimlerinin İngilizce tanımlarını iyice ezberlemelerini tavsiye ediyorum. Fizik High School Physics seviyesinde ama Matematik kesinlikle AP Level gibi daha advanced. Sonuç henüz açıklanmadı ama matematikten retest bekliyorum. Herkese başarılar dilerim.
Hocam sonucunuz açıklandı mı

Mic modülünü skytest'ten çalışıyorum tüm değerlerim genel olarak %90 üzerinde fakat airspeed indicator hariç. atpl.tv'de bile ilk başta düzeltin sonra çok dokunmayın diyor. Hiç ellemiyorum düşük düzelteyim arada diyorum daha da düşük sonuç çıkabiliyor. Öneriniz nedir ?

Teşekkürler..

Mic modülünü SkyTest'ten çalışıyorum tüm değerlerim genel olarak %90 üzerinde fakat airspeed indicator hariç. atpl.tv'de bile ilk başta düzeltin sonra çok dokunmayın diyor. Hiç ellemiyorum düşük düzelteyim arada diyorum daha da düşük sonuç çıkabiliyor. Öneriniz nedir ?

Teşekkürler..
Sınavdayken de sordum bunu, ben değiştiriyorum ama bir şey fark etmiyor dedim. Dedi ki sen yapman gereken ayarlamayı yap o sonradan etki eder

Mic modülünü SkyTest'ten çalışıyorum tüm değerlerim genel olarak %90 üzerinde fakat airspeed indicator hariç. atpl.tv'de bile ilk başta düzeltin sonra çok dokunmayın diyor. Hiç ellemiyorum düşük düzelteyim arada diyorum daha da düşük sonuç çıkabiliyor. Öneriniz nedir ?

Teşekkürler..
Skytestteki airspeed ile pace çok farklı benim de skytestte diğerleri 100 ken speed 80 di o yüzden bence çok takılmayın

Teşekkürler..
Skytestteki airspeed ile pace çok farklı benim de skytestte diğerleri 100 ken speed 80 di o yüzden bence
Tabi ki, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Herkes için güzel haberler diliyorum :)
hocam sonucunuz açıklandı mı

Teşekkürler..
Skytestteki airspeed ile pace çok farklı benim de skytestte diğerleri 100 ken speed 80 di o yüzden bence
Tabi ki, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Herkes için güzel haberler diliyorum :)
hocam sonucunuz açıklandı mı
Benim sonucum olumlu geldi bugün, aslında bütün modüller zor geçmişti ve olumsuza hazırlıklıydım , demekki iyi çalışmışım…Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
hocam tebrikler matta kaç işaretlemiştiniz tahmini kaç doğrunuz vardır birde diğer modüllerde ful mü yaptınız özellikle agility de nasıl yaptınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt