PACE (DLR) THY PACE Sınav Tecrübesi Rehber 2025

Teşekkür ediyorum, emek veren herkes istediği noktaya gelir inşallah. Kesinlikle yeterli benim fizik testim çok iyi geçti sadece 1 soru atpl'de rastlamamıştım (bu çıkan soru da bir sıkıştırma sorusu idi. 1 birim sıkıştırılmış bir cisim 1mgh yükseliyorsa 2 birim sıkıştırıldığında kaç mgh yükselir idi soru direkt olarak) haricinde birebir aynı soru veya konu olmasada o düşünme ve mantık şeklini bana kattı o sorular. Ben önce 1-2 defa baştan sona tüm soruları karışık şekilde çözdüm ve çözerken amacım ezberden çok sorulardaki mantıkları anlamaktı sınava az kala da sadece extra questions kısmını yaptım. Kesinlikle not çıkartın bence özellikle extra questions kısmı için söylüyorum bunları. Benim içi çok faydalı oldu hatta notlarımı da paylaşabilirim eğer isteyen olur ise.

Atpl.tv için şu uyarımı yapayım. Fizik soru çözüm kısmında çoğu soruda benim işimi çözdü fakat bazı sorularda benim daha çok kafamı karıştırmaktan başka bişi yapmadı oradaki hoca ve sinir oldum yer yer gerçekten. Oradaki hocanın çözümünü anlamadığınız nokta olduğunda hiç kendinizi yormadan direkt https://www.youtube.com/@runoavian bu adresten çözümü bulun ve izleyin.
Merhabalar notlarınızı paylaşabilir misiniz rica etsem? [email protected]

Ve arkadaşlar yani ben tam anlam veremedim ATPL'ye çok mu benzer çıkıyor matematik? ATPL biraz kolay değil mi? Daha zorlu trigonometri soruları vb gelmiyor mu? Yani neyi baz alacağımı şaşırdım açıkcası.

Merhabalar notlarınızı paylaşabilir misiniz rica etsem? [email protected]

Ve arkadaşlar yani ben tam anlam veremedim ATPL'ye çok mu benzer çıkıyor matematik? ATPL biraz kolay değil mi? Daha zorlu trigonometri soruları vb gelmiyor mu? Yani neyi baz alacağımı şaşırdım açıkcası.
Ben sınava gireli 1 sene olduğu için tam hatırlayamıyorum ancak sadece orasını baz alarak çalıştım ve yetti öyle diyebilirim sadece.

Notlarımı da birkaç mesaj sonrasında resimler halinde istediler paylaşmıştım oraya bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt