PACE (DLR) THY PACE Sınav Tecrübesi Rehber 2025

Tebrikler, umarım süreciniz aynı şekilde başarıyla devam eder, ben Fizik testini sormak istiyorum
Atpl tv soruları çalışmak için yeterli midir, siz nasıl çalıştınız?
Teşekkür ediyorum, emek veren herkes istediği noktaya gelir inşallah. Kesinlikle yeterli benim fizik testim çok iyi geçti sadece 1 soru atpl'de rastlamamıştım (bu çıkan soru da bir sıkıştırma sorusu idi. 1 birim sıkıştırılmış bir cisim 1mgh yükseliyorsa 2 birim sıkıştırıldığında kaç mgh yükselir idi soru direkt olarak) haricinde birebir aynı soru veya konu olmasada o düşünme ve mantık şeklini bana kattı o sorular. Ben önce 1-2 defa baştan sona tüm soruları karışık şekilde çözdüm ve çözerken amacım ezberden çok sorulardaki mantıkları anlamaktı sınava az kala da sadece extra questions kısmını yaptım. Kesinlikle not çıkartın bence özellikle extra questions kısmı için söylüyorum bunları. Benim içi çok faydalı oldu hatta notlarımı da paylaşabilirim eğer isteyen olur ise.

Atpl.tv için şu uyarımı yapayım. Fizik soru çözüm kısmında çoğu soruda benim işimi çözdü fakat bazı sorularda benim daha çok kafamı karıştırmaktan başka bişi yapmadı oradaki hoca ve sinir oldum yer yer gerçekten. Oradaki hocanın çözümünü anlamadığınız nokta olduğunda hiç kendinizi yormadan direkt https://www.youtube.com/@runoavian bu adresten çözümü bulun ve izleyin.

Rica ederim, size de başarılar diliyorum..
Hocam öncellikle sınavı geçtiniz tebrikler demek istiyorum ve ben de size bir şey sormak istiyorum Matematik temeli cok olmayan birine tavsiye verecek olsanız ne olurdu ? Örneğin atpl tv deki şu konuladan kolay sorular cıkıyor mutlaka bunlara bak diğerlerinden az cıkıyor ve gereksiz zorluyor gibi şimdiden çok teşekkür ederim.

Hocam öncellikle sınavı geçtiniz tebrikler demek istiyorum ve ben de size bir şey sormak istiyorum Matematik temeli cok olmayan birine tavsiye verecek olsanız ne olurdu ? Örneğin atpl tv deki şu konuladan kolay sorular cıkıyor mutlaka bunlara bak diğerlerinden az cıkıyor ve gereksiz zorluyor gibi şimdiden çok teşekkür ederim.
Teşekkür ediyorum. Mat kısmı için verebileceğim en büyük tavsiye soruların tamamını bir kez bitirip sonrasında 2. kez ama bu sefer sadece extra questions kısmını bitirmek. Bu şekilde tüm soruları ve eksik konularınızı da görmüş olup hız denemeleri yaparak başarı oranını max’a çıkarmak.

Problem soruları haricindekiler genelde zor olmayan sorulardı o yüzden tüm konuları yukarda bahsettiğim yöntem ile en azından bir kez görmüş olarak zor olmayan soruları halledebilirsiniz. Problem sorularında da hızlanabilirseniz çok rahat ve kolay bir test olur sizin için bence.

Teşekkür ediyorum. Mat kısmı için verebileceğim en büyük tavsiye soruların tamamını bir kez bitirip sonrasında 2. kez ama bu sefer sadece extra questions kısmını bitirmek. Bu şekilde tüm soruları ve eksik konularınızı da görmüş olup hız denemeleri yaparak başarı oranını max’a çıkarmak.

Problem soruları haricindekiler genelde zor olmayan sorulardı o yüzden tüm konuları yukarda bahsettiğim yöntem ile en azından bir kez görmüş olarak zor olmayan soruları halledebilirsiniz. Problem sorularında da hızlanabilirseniz çok rahat ve kolay bir test olur sizin için bence.
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için umarım bundan sonraki süreçlerinizde de aynı şekilde başarılı olursunuz Esen kalın.

Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için umarım bundan sonraki süreçlerinizde de aynı şekilde başarılı olursunuz Esen kalın.

Rica ederim. Teşekkürler, inşallah siz de..

1
19 Haziran'da PACE sınavına girdim ve berbat geçen ve asla yetiştiremediğim bir Matematik testi harici mükemmele yakın şekilde geçtiğini düşündüğüm sınav sonucum olumlu geldi. Sorularınız varsa alabilirim.

Merhaba 19 haziran da girdiğiniz sınavda, başvuru tarihi ne zaman bitmişti size kaç hafta sonra bildirim geldi? Sınav tarihini kendiniz mi seçtiniz

1

Merhaba 19 haziran da girdiğiniz sınavda, başvuru tarihi ne zaman bitmişti size kaç hafta sonra bildirim geldi? Sınav tarihini kendiniz mi seçtiniz
4 nisan son başvuru tarihi idi. Pace sınavına çalışmam için gelen mailden sonra sınava gireceğim güne kadar yaklaşık 1.5-2 aylık bir sürem oldu çalışmak için. Ama bu bana denk gelmiş gibi oldu çünkü sınav salonu doldu başka tarih seçebilirsiniz dendi fırsat olarak düşünüp randevu alma mailindeki uygun günlerden en geç olanı tercih ettim en geç tarihe aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt