PACE (DLR) THY PACE Sınav Tecrübesi Rehber 2025

@sefakpsz, Merhaba Sefa Bey, fizikte baya zorlanıyorum Atpl’deki soruları çözerken. Notlarınızı iletme şansınız var mı? Bir de matematikte havuz problemleri çıkıyor mu? Thy’nin gönderdiği Konularda yok ama atpl tv’ye eklenmiş. Şimdiden teşekkür ederim

@alp15, merhaba buyrun notlarım burada ve şu konuda uyarmak istiyorum ki kenarda kuyuda kalmış diye önemsiz gelmesin size bir sayfada sol alt köşede yer alan “tap water” ile ilgili bilgi ve en küçük olan fotoğraftaki 3 ezber bilgi direkt olarak 2 doğru kazandırdı bana.. Bir kısmını da notion'a not almıştım --> https://mrdoorless.notion.site/PACE-1db02618718880748841ca5e089e418e

Matematik için de bana çıkmadı ancak salondaki sınavlar gruplu sanırım çıkmış fakat bana denk gelmemiş olabilir o yüzden tavsiyem problemleri hız denemeleri şeklinde hızlı şekilde çözebilme şeklinde çalışırsanız işinizi görecektir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar selam, 90 EUR'luk SkyTest ile ücretsiz olan arasında tek fark acoustic task mi yoksa joystick kontrolleri kısmında fark var mı? Bir de olumlu sonuç alan arkadaşlar, evde yaptığınız denemelerde yüzdeleriniz nasıldı? Aydınlatırsanız sevinirim.
Selam, akustik görev dışındaki bir fark daha çeyrek görünümlü yön göstergesi pdf’i veya atpl.tv yi incelerseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Ben de sınava en yakın haliyle çalışmak için almıştım ve nerdeyse birebir sınav ile aynı ortamı sunmuş oldu bana fakat tek fark sınavda her görevde akustik görevi var skytest’te sadece son görevde var ya da configden açmanız lazım. Evde ben 10 denememin 1 ya da 2 tanesinde %100 aldım, airspeed indicator işi baya bozuyordu.

Ekli dosyalar

• IMG_4343.jpeg
    IMG_4343.jpeg
    251.5 KB · Görüntüleme: 462
  • IMG_4344.jpeg
    IMG_4344.jpeg
    248.7 KB · Görüntüleme: 458
  • IMG_4345.jpeg
    IMG_4345.jpeg
    234.8 KB · Görüntüleme: 416
  • IMG_4346.jpeg
    IMG_4346.jpeg
    220.5 KB · Görüntüleme: 392
  • IMG_4347.jpeg
    IMG_4347.jpeg
    235.1 KB · Görüntüleme: 376
  • IMG_4348.jpeg
    IMG_4348.jpeg
    225.2 KB · Görüntüleme: 368
  • IMG_4349.jpeg
    IMG_4349.jpeg
    47.1 KB · Görüntüleme: 434
Son düzenleme:
@alp15, merhaba buyrun notlarım burada ve şu konuda uyarmak istiyorum ki kenarda kuyuda kalmış diye önemsiz gelmesin size bir sayfada sol alt köşede yer alan “tap water” ile ilgili bilgi ve en küçük olan fotoğraftaki 3 ezber bilgi direkt olarak 2 doğru kazandırdı bana..

Matematik için de bana çıkmadı ancak salondaki sınavlar gruplu sanırım çıkmış fakat bana denk gelmemiş olabilir o yüzden tavsiyem problemleri hız denemeleri şeklinde hızlı şekilde çözebilme şeklinde çalışırsanız işinizi görecektir diye düşünüyorum.

Selam, akustik görev dışındaki bir fark daha çeyrek görünümlü yön göstergesi pdf’i veya atpl.tv yi incelerseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Ben de sınava en yakın haliyle çalışmak için almıştım ve nerdeyse birebir sınav ile aynı ortamı sunmuş oldu bana fakat tek fark sınavda her görevde akustik görevi var SkyTest’te sadece son görevde var ya da configden açmanız lazım. Evde ben 10 denememin 1 ya da 2 tanesinde %100 aldım, airspeed indicator işi baya bozuyordu.
Anladım teşekkür ederim. Peki diğer ayarlarda herhangi bir fark var mı skala vs. gibi, İnertia:1 ve Turbulance: max olarak çalışıyorum sizin nasıldı ayarlarınız. Bir de acoustic test için sınavda kelimeler daha hızlı geliyor diyenler vardı. Sizin bu konuyla ilgili bir tecrübeniz oldu mu? Sanırım ben de skytest pace satın alsam iyi olacak belirsizlikleri ortadan kaldırmak için. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Anladım teşekkür ederim. Peki diğer ayarlarda herhangi bir fark var mı skala vs. gibi, İnertia:1 ve Turbulance: max olarak çalışıyorum sizin nasıldı ayarlarınız. Bir de acoustic test için sınavda kelimeler daha hızlı geliyor diyenler vardı. Sizin bu konuyla ilgili bir tecrübeniz oldu mu? Sanırım ben de SkyTest PACE satın alsam iyi olacak belirsizlikleri ortadan kaldırmak için. Tekrardan teşekkür ediyorum.
Rica ederim. Ben de min interia max turbulance'de çalıştım en zoruna alışık olabilmek adına ayrıca interia'nın sınavda çok hassas geldiğini okumuştum daha önceden. Bana hızı aynı geldi akustiğin.

Sefa bey tekrardan merhabalar geometri ve trigonometri den ne kadar soru geliyor tahmini olarak ? Eğer geometri temeli yoksa onun yerine problemlere ağırlık vermek daha mı mantıklı ? Ve dört işlem olan sorulardan tahmini ne kadar gelir onu soracaktim ek olarak teşekkür ederim şimdiden ilginiz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt