anladığım kadarıyla ücretsiz skytestten çalıştınız. Ücretlisiyle arasında epey bi hassasiyet farkı var çünkü. .
ücretsizi denemedim yorum yapamam. satın alıp ücretliyle çalıştım
hocam size zahmet evdeki skytest'in ayarlarını söyleyebilir misiniz?
inertia= min
turbulences = 7-max arası
bunlar tamam ama task kısmındaki compass ve altitude için ben "adjust to consistent updates" yaptım doğru mu? yani en sondaki airspeed dahil edilende altitude hep aynı yöne doğru ilerliyordu dimi?
ben güvenli bölgede kalmak için tamamını mediumda tuttum, sınavda turbulence ile ilgili bir sorun yaşamadım hassasiyet ile ilgili de
diğer modüller hakkında bilgi verebilir misiniz nasıldı
Öncelikle ben sınavımın kötü geçtiğini zannettim oturumun ortasında demoralize oldum, hiç gerek yokmuş. yapmayınız mücadeleye devam ediniz.
SÜRDÜRÜLEBİLİR DİKKAT TESTİ: Cadet.prodan dokunmatik ekran ile de çalıştım, gönderilen demo üzerinden de. 80 ms görüyordum evde. sınavda denemede sonuçlarımı görünce "aha kaldım kesin" falan dedi iç sesim, ilgisi yok çalışın basın geçin. demoda neyse o bu arada sınavda sürpriz bir şey yok.
GÖRSEL-İŞİTSEL BELLEK TESTİ: Bu nedense gözümde büyüttüğüm bi modül olmuş benim sınavda aşırı kolay geldi tık tık yaptım. Ben her destinasyonu bir şey ile eşledim yaşamımdaki. her biri okunduğunda kafamda bir cümle kurdum. "abimle ile adada bombay içtik dans ettik" falan gibi. her kelime bir destinasyona karşılık geldi. işe yarıyor bu yöntem
ÜÇ BOYUTLU UZAMSAL ALGI TESTİ: Demo ve skytest karışımı gibi bir şeydi. parmağımı ekrana çok yakın tutmuşum yanlışlıkla bastığım oldu. başka bir modülde daha başıma geldi aklınızda bulunsun. yüzeyleri 12 34 olarak kodlamak faydalı oldu.
Fizik: atpltvden genel bir göz gezdirdim, benzer şeyler var gibiydi. Fiziğim normalde iyidir zorlanmadım yetişti.
Matematik: Genel olarak salondaki herkes yetiştirmemekten şikayet etti. Herkesin morali bozuldu. Ben yarısından emindim, 7-8 tane aynı şık işaretledim geçtim. atpltvye benzerdi bence. yapamadığınız sorulara takılmayın devam edin tüm soruları göremeyebilirsiniz aksi halde.
BİLİŞSEL ÇEVİKLİK TESTİ: Sınavda zorlanacağımı düşündüm ama zorlanmadım. bu modülde de yanlışlıkla dokundum malesef. ekrana çok yakın durmaması iyi olabilir parmaklarınızın. uzak da kalmasın tabii, geç tepki vermek puan kaybettirir. demodan çalışmak yeterli olur bence.
SÖZEL BELLEK TESTİ: iyi konsantre olunuz, başta 4 5 hanelilerde bi an konsantre olamadım hata yaptım ama diğerlerini yanıtlayabilmişim demek ki sorun olmadı. bunun için bol pratik yapmak iyi olur. demo yetersiz, cadetprodan çalıştım ben. doğru tuşladığınıza emin olun. bi tane tuşa yanlışlıkla bastığı farkettim silsem düzeltmeye vakit yetmeyecekti ekranla bakıştık o sürede süre doldu. herhalde o ikisini yanlış yapmışım ki modülü vermişim. 9 haneli kesin çıktı eminim. 10 haneliden emin olamadım geldiyse 1 tane geldi galiba.
UZAMSAL ORYANTASYON TESTİ: demoya benziyor. sadece ekranların büyük olması bi tık işi zorlaştırdı, bu benim fikrim. çok zor değildi konsantre olun ve tüm labirentleri tamamladığınızdan emin olun.
PSİKOMOTOR KOORDİNASYON VE ÇOKLU İŞLEM BECERİSİ TESTİ: ben hassasiyet konusunda sorun yaşamadım açıkçası. tüm ayarlatı mediumda tuttum mediumda çalıştım genel olarak. birkaç kez zorlaştırıp ne yapıyorum görmek istedim. sınavda da zorlanmadım, daha önce yorumlarda belirtmiştim sınavdan çıktığımda bu modülle ilgili sorun yaşamayacağımdan emindim.
umarım faydalı olur herkese başarılar diliyorum