THY Pace Testi Hala Gelmedi

Bazı adayların Pace A süreci iptal edilmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bende sosyal medyadan duydum, bu şekilde bir bilgilendirme alan varsa yazarsa çok iyi olur.
Ayrıca haberlerde okudum thyde iç yazışma ortaya çıkmış ne kadar doğru bilemiyorum ama savaş nedeniyle tasarruf süreci başlatıldığı yönünde acaba bir ilgisi var mıdır konuyla. :/
*haberaero sayfası paylaşmış

Merhaba, demo uygulama maili tarafıma 31 Mart'ta geldi. Tahmini olarak ne zaman sınav tarihi ile ilgili mail alırım? Tecrübesi/bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi? Çalışmak için ne kadar vaktim var onu hesaplamaya çalışıyorum.
Bana 20 gün sonra randevu maili gelmişti. Herkes için aynı ilerlemiyor ama süreç, size belki daha erken ya da geç gelebilir.

Bana 20 gün sonra randevu maili gelmişti. Herkes için aynı ilerlemiyor ama süreç, size belki daha erken ya da geç gelebilir.
Randevu tarihini kaç hafta sonrasına seçebildiniz? Bildiğim kadarıyla randevu maili sonrası 3 hafta kadar boşluk oluyordu genelde ama bu seneki süreç daha geçmiş sanırım. Bilgi verebilirseniz çok iyi olur.

Randevu tarihini kaç hafta sonrasına seçebildiniz? Bildiğim kadarıyla randevu maili sonrası 3 hafta kadar boşluk oluyordu genelde ama bu seneki süreç daha geçmiş sanırım. Bilgi verebilirseniz çok iyi olur.
Bana 10 Mart'ta randevu maili geldi ve sınava 9 Nisan'da girdim. 3-15 Nisan aralığındaki günler için seçim yapılabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt