Video Mülakat Sonrası Dönüş

Arkadaşlar selamlar,

Tahmin ettiğim gibi olumsuz cevap geldi. Şu kural kesin; video mülakattan sonra ilk 2 gün içinde olumlu cevap gelmezse red yiyorsun.
Hayırlısı olsun hocam, olumsuz maili kaç gün içinde geldi bazı arkadaşlar 1-2 hafta sürdü diyordu

Arkadaşlar selamlar,

Tahmin ettiğim gibi olumsuz cevap geldi. Şu kural kesin; video mülakattan sonra ilk 2 gün içinde olumlu cevap gelmezse red yiyorsun.
Selam,

Öncelikle hayırlısı olsun demek isterim, umarım başka süreçlerin devam ediyordur veya başvuracaksındır.

Meraktan soruyorum bir kaç kişiye de sordum önceden, mollymawk skorları nasıldı

2 gün içinde haber alınmıyorsa olumsuz düşüncesi nereden nasıl çıktı bilmiyorum ama kendi deneyimimden de yola çıkarak bunun bir dayanağı olduğunu düşünmüyorum. Kendinizi boşuna ilk iki güne şartlayıp strese sokmayın. Bir hafta içinde olumlu dönüş oluyor.

Arkadaşlar selamlar,

Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun. Psikolog görüşmesinden ne kadar sonra video görüşmesi için davet aldınız? Ben de girdim ancak şu an video mülakat için dönüş bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt