Geçen hafta cuma girmiştim, 2 iş günü geçti üstünden hala bir ses gelmedi malesef.Ertesi gün gelir maks
Geçen hafta cuma girmiştim, 2 iş günü geçti üstünden hala bir ses gelmedi malesef.Ertesi gün gelir maks
Birkaç gün daha bekleyip mail atılabilir o zaman belki süreçler değişmiştir. Normalde ertesi günü geliyordu direktGeçen hafta cuma girmiştim, 2 iş günü geçti üstünden hala bir ses gelmedi malesef.
Merhaba video mülakat için davet ne zaman geldi ve ne kadar süre vermişti? Şimdiden teşekkürlerGeçen hafta cuma girmiştim, 2 iş günü geçti üstünden hala bir ses gelmedi malesef.
Merhaba. MollyMawk'a nasıl hazırlandınız rica etsem paylaşır mısınız@Manuelito1 merhabalar. Bugün saat 11 gibi maalesef olumsuz cevap aldım, herhangi bir feedback de video mülakat sürecinde verilmediği için sebebini anlayamadım. Halbuki aslen İngilizce öğretmeniyim, yıllarca uluslararası çalıştım ve hep İngilizce kullandım, ondan dolayı yetersiz İngilizce kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. MollyMawk'da Working Memory'den 100, Spatial Orientation'dan 98, Time Sharing'den 86 aldım, bundan dolayı olduğunu da zannetmiyorum. Psikolojik değerlendirmeden bir olumsuz dönüt olmuştur tahminimce, onun dışında düşünebildiğim başka bir şey yok. Sağlık olsun diyelim.
Sizlere başarılar dilerim.