Video mülakat

Dün video mülakata gidim ve itep academic speakingden 5 ielts speakingden ise 6,5 almıştım. Referans olması açısından soruyorum , sunexpress video mülakatından geçen arkadşalarım ielts toefl itep veya toeic sınavındaki speaking puanlarını yazabilirler mi ?

Dün video mülakata gidim ve itep academic speakingden 5 ielts speakingden ise 6,5 almıştım. Referans olması açısından soruyorum , sunexpress video mülakatından geçen arkadşalarım ielts toefl itep veya toeic sınavındaki speaking puanlarını yazabilirler mi ?
Geri dönüş aldınız mı? 10 Ocakta katıldım bende olumlu olumsuz geri dönüş yapmadılar henüz

Son zamanlarda video mülakatı geçen var mı ? Adayların pek çoğunun iyi bir performans sergilediğine eminim çünkü halihazırda ingilizce belgesine sahipler ve kendilerini bu sorularda iyi ifade edebileceklerine eminim. Bu kadar kalma oranı olmasının sebebini bilen var mı?

12.01 de video mülakata girdim ve bu sabah ne yazık ki olumsuz maili aldım. Diğer arkadaşlara başarılar
Çok geçmiş olsun hocam. sorular buradakiyle aynı mı acaba? Sanırım video mülakatta sadece ingilizce seviyenizi ölçüyor gibi. Yoksa bu kadar elemenin olması saçma

Çok geçmiş olsun hocam. sorular buradakiyle aynı mı acaba? Sanırım video mülakatta sadece ingilizce seviyenizi ölçüyor gibi. Yoksa bu kadar elemenin olması saçma
Sağolun. Sadece ingilizce ile alakalı değil. Çok iyi konuşmasına rağmen elenen arkadaşlar da var. Benim çok iyi geçmemişti zaten, sorulara cevap verirken biraz heyecan yapmıştım. Şirket çok geniş bir aday havuzundan kısıtlı sayıda personel alıyor, dolayısıyla mükemmele yakını istiyorlar. Mülakat esnasındaki postürünüz, mikro ifadeleriniz, heyecan yönetiminiz de önemlidir diye düşünüyorum. Herkese bol şans

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt