Çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki herkese aynı oyun mu veriliyor acaba?Kuralları buradan anlatırsak, bu sizin crm aşamanız için size yapabileceğimiz en kötü şey olur. Ayrıca imzalanan belge sebebi ile kuralları ve dökümanlarla ilgili herhangi bir şeyi paylaşmak yasak. Monopoly tarzı bir oyun gibi düşünebilirsiniz. İçeriğini crm aşamasında göreceksiniz.
CRM grup aşaması için önemli olan ekip ile uyumu sürdürebilmek, iletişimde kalabilmek diyebilirim.
Ben geçen sene re-test dahil 2 kere girdiğimde aynıydı. Şu an mevcut durumu bilemiyorum.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki herkese aynı oyun mu veriliyor acaba?
Acaba oyun süresince İngilizce mi konuşuluyor ve sonrasında birebire geçince durum nedir ?Ben geçen sene re-test dahil 2 kere girdiğimde aynıydı. Şu an mevcut durumu bilemiyorum.
CRM aşaması tamamen türkçe gerçekleştiriliyor.Acaba oyun süresince İngilizce mi konuşuluyor ve sonrasında birebire geçince durum nedir ?
İlk ve retest girişlerinizde neleri farklı yaptınız ve evet bunu geliştirdim kısımlarınız nelerdi sizce? Genel olarak merak ediyorum ben de retestim ve gözümde büyüdükçe büyüdü nedenseBen geçen sene re-test dahil 2 kere girdiğimde aynıydı. Şu an mevcut durumu bilemiyorum.
Öneri olarak söyleyebilirim ki, assertiveness çok önemli. Ben kendimi çok fazla geride tutup fikirlerimi çok hızlı bıraktım diyebilirim, tabi ki bu benim fikrim.İlk ve retest girişlerinizde neleri farklı yaptınız ve evet bunu geliştirdim kısımlarınız nelerdi sizce? Genel olarak merak ediyorum ben de retestim ve gözümde büyüdükçe büyüdü nedense
En iyi siz bilirsiniz kendinizi ondan sormuştum. Bireysel konusunda mesela nasıldınız sizce ilk mülakatınız retest olmanız etkilemiş miydiÖneri olarak söyleyebilirim ki, assertiveness çok önemli. Ben kendimi çok fazla geride tutup fikirlerimi çok hızlı bıraktım diyebilirim, tabi ki bu benim fikrim.
Merhaba, CRM reteste girdiğinizde ilk mülakatla aynı case ve oyunlar mı geldi ? Böyle bir durum olursa bunu orada belirtmemiz gerekir mi ? Zira önceki mülakattan aynı oyun ve caselere hakim olmak, bu case ve oyunları ilk defa gören diğer adaylar için dezavantaj yaratabilir.Öneri olarak söyleyebilirim ki, assertiveness çok önemli. Ben kendimi çok fazla geride tutup fikirlerimi çok hızlı bıraktım diyebilirim, tabi ki bu benim fikrim.