PACE-A TESTİ SÜRECİM

Merhabalar. Bu da benim sınav günü tecrübem.

Test sırası, neler geldi ve nasıl geçti.

Sustained attention: 15 dakika kadar sürdü. 1 ya da 2 too fast yaptığımı düşünüyorum.
Audio visual: Her setten ikişer şehir geldi. Beşli setten birinde bir şehir kaçtı.
3D Evler: 15 tane falan ev geldi, kolay seviyelerden 1 ev kaçtı.
------------ mola
Fizik: 15-20 arası doğru, kalanı salladım.
Mat: 10-12 arası doğru, kalanı salladım.
----------- mola
Agility: 15 dakika kadar sürdü. Sıfır yanlış tuş, evdeki denemelerde ms kesinlikle daha düşük.
Digits: Her setten ikişer tahmin. 8 rakamlılardan bir tanesi kaçmış olabilir.
Spatial orientation: 10'a yakın labirent geldi. Zor bir labirentte 3-5 adım fazla attım
------- mola
MIC: SkyTest'le hiç alakası yok. Joystick çok çok hassas ve ayrıca thrustmaster marka Joystick kullanılıyor.
İşitsel hata yaptığımı düşünmüyorum. Sadece son görevde heading ve altitude biraz saptı.

Sınav ortamı bayağı rahattı, gerekli yönlendirmeler yapıldı. Sınava girecek arkadaşlara başarılar.
@legens8ldier peki agility kısmında tuşların konumları demo ile aynı mıydı yoksa tamamen farklı mıydı mesela karenin sağ butona gelmesi gibi bir de micte hızla oynamamız isteniyor mu yoksa altitude kontrol edilince hız otomatik kontrol edilmiş mi oluyor

@legens8ldier peki agility kısmında tuşların konumları demo ile aynı mıydı yoksa tamamen farklı mıydı mesela karenin sağ butona gelmesi gibi bir de micte hızla oynamamız isteniyor mu yoksa altitude kontrol edilince hız otomatik kontrol edilmiş mi oluyor
Agility'deki tuş-şekil kombinasyonu demodakiyle aynıydı. Sol, yukarı kırmızı ve sağ, aşağı yeşil. Bu şekilde başladı, sonrasında diğer kombinasyon geldi.
MIC'te hız ayarı da yapılması gerekiyor ama ben görevler sırasında bir iki kez yaptım. Çünkü sınav öncesi pratikte takip ederken çok fazla hareket ettiğini görmedim. Ayrıca feedback ekranında da sadece birkaç knots sapma olduğunu gördüm. Aynı şekilde birkaç arkadaş da az oynama yaptığını söylemiş forumda.

Agility'deki tuş-şekil kombinasyonu demodakiyle aynıydı. Sol, yukarı kırmızı ve sağ, aşağı yeşil. Bu şekilde başladı, sonrasında diğer kombinasyon geldi.
MIC'te hız ayarı da yapılması gerekiyor ama ben görevler sırasında bir iki kez yaptım. Çünkü sınav öncesi pratikte takip ederken çok fazla hareket ettiğini görmedim. Ayrıca feedback ekranında da sadece birkaç knots sapma olduğunu gördüm. Aynı şekilde birkaç arkadaş da az oynama yaptığını söylemiş forumda.
Anladım, sürekli arttır azalt yapmamıza gerek yok o zaman teşekkür ederim cevabınız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt