Pegasus 2025 cadet ilanı ne zaman açılacak?

Son ilandan bir önceki ilanda yaş şartı 1991 idi. Yeni ilanda yaş şartı 1995 ‘ e çektiler. Yeni beklenen 2025 ilanında yaş şartı tekrar esnetilir mi?
Merhaba hocam, dileğimiz bu yönde, umarım esnetilir ve en azından re-test hakkımızı kullanabiliriz.

Diyelim ki Pegasus'un (veya diger sirketlerden) ayni surecinden (Mesela Mulakattan) 2 defa olumsuz aldin. Bir daha hicbir sekilde surece basvuramiyorsun bildigim kadariyla af cikmadigi surece.
Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Pegasus ilanında 2 hak olduğuyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Bu durum THY'de mevcut, ayrıca Pegasus yetkililerinin açıkladığı re-test durumları şunlar;

1- Re-test süreniz dolunca mail ile dönmenizi istiyoruz.
2- Bir sonraki ilana başvurmanızı istiyoruz.
3- Re-test hakkı vermiyoruz ve Pegasus süreciniz bitmiş oluyor.

Bu 3 durum kurul sonucu olarak gelebiliyormuş. Yani aslında re-test hakkı sınırı belirtilmiyor Pegasus ilanı için.

Merhaba,
Yeni ilanda yaş şartının 01.01.1996 sonrası olarak değil de 01.01.1997 ve sonrası vs yapılma ihtimali var mı? Son ilanda 1991’den 1995’e çekilmişti, tekrar bu şekilde radikal bir değişim olur mu diye merak ettim.
Sanmıyorum. yaş sınırı THY'de 30'du. Pegasus önceki ilanlarda yaş sınırını daha yüksek tutmuştu fakat 30'a düşürdü. Yakın zamanda daha fazla aşağı çekileceğini sanmıyorum.

Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Pegasus ilanında 2 hak olduğuyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Bu durum THY'de mevcut, ayrıca Pegasus yetkililerinin açıkladığı re-test durumları şunlar;

1- Re-test süreniz dolunca mail ile dönmenizi istiyoruz.
2- Bir sonraki ilana başvurmanızı istiyoruz.
3- Re-test hakkı vermiyoruz ve Pegasus süreciniz bitmiş oluyor.

Bu 3 durum kurul sonucu olarak gelebiliyormuş. Yani aslında re-test hakkı sınırı belirtilmiyor Pegasus ilanı için.
Selamlar, 3. Durumda, süreciniz bitmiş oluyordan kastınız tekrardan başvurulamıyor olması mı yoksa süreç sıfırlanmış yeni alım döneminde baştan mi başlıyorsunuz demek oluyor?

Selamlar, 3. Durumda, süreciniz bitmiş oluyordan kastınız tekrardan başvurulamıyor olması mı yoksa süreç sıfırlanmış yeni alım döneminde baştan mi başlıyorsunuz demek oluyor?
Sürece tekrar katılım sağlayamıyorsunuz.

Benim olumsuz mailimde bu alım dönemimizde sizlerle ilerleyemeyeceğiz deyip retest hakkında bişey belirtmediler (Bahsettiğiniz 3. durum?). Fakat yeniden başvurdum ve süreci baştan almışlar (İngilizceye çağırıyorlar). Başka birisine de retest bilgisi verilmediğini ve reteste sokmadiklarını okudum.

Bende mi bir gariplik var?

Benim olumsuz mailimde bu alım dönemimizde sizlerle ilerleyemeyeceğiz deyip retest hakkında bişey belirtmediler (Bahsettiğiniz 3. durum?). Fakat yeniden başvurdum ve süreci baştan almışlar (İngilizceye çağırıyorlar). Başka birisine de retest bilgisi verilmediğini ve reteste sokmadiklarını okudum.

Bende mi bir gariplik var?
Kendiniz söylemişsiniz. Mailinizde “bu alım döneminde” şeklinde dönüş almışsınız. Yani 2. duruma işaret eden bir mail almışsınız. Süreçlerinizde başarılar dilerim.

Kendiniz söylemişsiniz. Mailinizde “bu alım döneminde” şeklinde dönüş almışsınız. Yani 2. duruma işaret eden bir mail almışsınız. Süreçlerinizde başarılar dilerim.
Peki en baştan başlatmış olmaları mantıklı mı? Bunu kendilerine sormak bile mantıklı mı?? Not: kurul mülakatına bu sene içinde girdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt