Pegasus Kurul Mülakatı Sonucum Gelmedi

KS
A

Almilaa

Yeni Üye
Merhaba herkese iyi forumlar. Pegasus hakkında çok bilgi bulamıyorum bilgisi fikri olan varsa çok sevinirim. Pegasus kurul sonucum hala gelmedi. MMPI ı daha önceden yollamışlardı bu arada. adaylara geri bildirimler hızlı oluyormuş okudum bi forumda. Olumlu ya da olumsuz mail yoktur bir aydır. Aynı durumda olan ya da bilgisi olan var mı ? Yani olumsuz mu olumlu mu olma ihtimali daha yüksek geç dönüşlerde sizce Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, bana olumsuz döndüler. Sizde bir gelişme var mı?
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun umarım tekrar denemenizde olumlu dönüş alırsınız 🙏 bana hala dönmediler, çok tuhaf

@Almilaa, merhaba dönüş sağladılar mı ? acaba başka yerlere başvurunuz var mıydı ? mülakat sırasında bir çok kişiyle tanıştığım için konuştuk mu acaba bilemedim isimden sadece
Merhaba hayır geri dönmediler henüz, Thy ile de süreçteyim. Sizde durumlar nasıl ? Pegasus kurul sonunuz açıklandı mı? Ben mülakat günü birkaç kişiyle tanışmıştım ama herkes tabi biraz heyecanlıydı o yüzden bilemiyorum olabilir 😅

Merhabalar, @su57cobra, @Almilaa öncelikle kariyerinizde başarılar dilerim. Kurul mülakatı sonrası bekleme süreciniz devam etmekte midir? Mülakat sonrası dönüşlerle ilgili güncel bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Benim mülakatımdan bu yana 1 aydan fazla süre geçti, geri dönüş almadım.

Bol şans, başarılar tekrar. Çevrenizde süreci sonuçlananlar var mı? Forumdan gördüğüm kadarıyla sanırım wp grupları üzerinden haberleşmeler oluyor. Yakın zamanda sonucu netleşenlerin durumları hakkında bilginiz var ise paylaşabilir misiniz?

Bol şans, başarılar tekrar. Çevrenizde süreci sonuçlananlar var mı? Forumdan gördüğüm kadarıyla sanırım wp grupları üzerinden haberleşmeler oluyor. Yakın zamanda sonucu netleşenlerin durumları hakkında bilginiz var ise paylaşabilir misiniz?
@admin Uçuş okulları ve yeni filo ile ilgili süreçlere dair sonuçlanan başvurular veya şirketten gelen geri dönüşler hakkında herhangi bir bilginiz varsa, paylaşabilirseniz sevinirim.

@admin Uçuş okulları ve yeni filo ile ilgili süreçlere dair sonuçlanan başvurular veya şirketten gelen geri dönüşler hakkında herhangi bir bilginiz varsa, paylaşabilirseniz sevinirim. Mülakat sonrası sürece devam eden arkadaşlara sorum olacak; sonraki aşamalar için yaklaşık ne kadar süre veriliyor? Bağlantı kurup konuşabileceğimiz bir grup var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt